2777
2789
عنوان

میشه با همچین ادمی خوشبخت شد؟

316 بازدید | 21 پست

اول اینکه واقعا دوسم داره اهل خیانتم نیس 

اما یکم شکاکه ، مثلا ان میشم میگه واسه چی انی با کسی چت میکنی و فلان ک بعدش واسش توضیح بدم اروم میشه و  حل میشه ماجرا

عصبی هم بشه دست خودش نیس فحش میده اما نه فحش خیلی بد بعد اینکه عصبانیتش فروکش شد ،پشیمون میشه و معذرت خواهی میکنه 

دو بار بعد اعصبانیتش فحش داد ک باهاش صحبت کردم و گفتم تغییر بده این اخلاقات رو و خودت رو کنترل کن گفت باشه و قسم خورد ، فعلا فحش نمیده موقع عصبانیتش 

فعلا خیلی هم عصبی نشده ک کارش به فحش بکشه ، اما یکم تغییر کرده سعی میکنه کنترل کنه خودش رو 

اینا بدی هاش بود 

خوبی هایی هم داره ، مثلا مثل خودم شوخ طبع و شاده و خیلیم اهل سفر هس ، مهربونم هس خیلی 

کلا اگه اون اخلاق های بد رو نداشته باشه ، بهترین میشه‍ اما نمیشه بعضی چیزا رو اصلاح کرد 

وضع مالیشم متوسطه ، فعلا ن خونه داره نه ماشین ، هی داره جمع میکنه و با تموم جونش کار میکنه  اما هی قیمتما بالا میره ، متاسفانه باباشم مریضه هیچ پشتوانه ای هم نداره 

میشه باهاش زندگی خوبی رو ساخت و خوشبخت شد ؟ 

دوسش هم دارم

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

نه

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همون اخلاقش کم کم باعث میشه متنفر شی ازش در ضمن خودتم تبدیل میشی به یه آدمی عصبی 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

سر شکاک بودن و فحش دادنش یه بار خواستم کات کنم 

اما قانعم کرد و برگشتم 

جدا از اون قانع کردن و حرفاش ، گفته بود شمارت رو پخش میکنم و فلان 

بعد اینکه برگشتیم ، گفت میخواستی جدا شی منم شوخی کردم خواستم تلافی کنم حرفات رو ، یعدشم گفته بود اذیتت میخواستم بکنم فقط وگرنه همچین ادم ل.اشی و بی.شرفی نیستم 

راستش بخوام جدا شم هم میترسم 

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️