2777
2789

من سونو رفتم تو مطب سونو کرد گفت ی خط رو لبش هس ولی معلوم نیست انگشتشه ک تو دهنش کرده یا نه.خیلی دلنگرانم توروخدا اگر کسی اینجوری بوده بیاد

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

انشالله که چیزی نیست . برا سونو جای معتبر برید ک این همه استرس بهتون وارد نشه

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بیاین تاپیک آخرم راجع ب پرولاکتین بالا😥

عزیزم من خودم الان حالم بده دارم از بقیه سوال میپرسم 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
عزیزم من خودم الان حالم بده دارم از بقیه سوال میپرسم 

اگرم خط باشه مشکلی نیست نوه خاله من اینطوری بود بعداز به دنیا اومدن سه چهار ماهش بعد براش چندتا بخیه زدن الان لبش کامل هست و مشخص هم نیست

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

انشالله که چیزی نیست . برا سونو جای معتبر برید ک این همه استرس بهتون وارد نشه

میشه بگی ممکنه چی باشه؟شما اینجور مشکلی داشتی؟

میشه بگی ممکنه چی باشه؟شما اینجور مشکلی داشتی؟

ن خداروشکر مشکلی نداشتم . ینی منظورش این بوده لب شکریه؟! خب ازش میپرسیدی 

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
ن خداروشکر مشکلی نداشتم . ینی منظورش این بوده لب شکریه؟! خب ازش میپرسیدی 

گفت اصلا نگران نباش قطعی نیس بچه داره انگشتش میخوره احتمالا انگشت دیگه اش هست جلو صورتشه.هرچی پرسیدم دیگه جواب نداد میگفت اصلا نباید میگفتم بهت ک تو فکر بری

گفت اصلا نگران نباش قطعی نیس بچه داره انگشتش میخوره احتمالا انگشت دیگه اش هست جلو صورتشه.هرچی پرسیدم ...

انشالله ک چیزی نیست عزیزم

گفت اصلا نگران نباش قطعی نیس بچه داره انگشتش میخوره احتمالا انگشت دیگه اش هست جلو صورتشه.هرچی پرسیدم ...

مگه چندهفته ای ک بچه انگشتشو میخوره؟!

کدوم شهری؟برو سونو معتبر 

ب من تو ماه هشت گفتن بچت لب شکریه و کامش سوراخه 

رفتم جای دیگه سالم بود 

الان پسرم هشت سالشه و شکر خدا صحیح و سلامته

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
کدوم شهری؟برو سونو معتبر  ب من تو ماه هشت گفتن بچت لب شکریه و کامش سوراخه  رفتم جای دیگه ...

استان فارس.شیراز تو ی مطب انجام داد برام.خیلی استرس دارم خیلی اعصابم خرده نمیدونم چیکارکنم