تیروئیدم کم کاره لنتی بعد نمیتونم روی خوابام کنترل داشته باشم
تا ۱۲ ۱ گاهی شاید بخوابم
قرص هم میخورم دیگه اصلا شب ها خوابم نمیبره
باید صبح زود بلند شم برم کتابخونه درس بخونم اما نمیتونم از خواب دل بکنم
شما چجوری با خواب مقابله میکنید؟
I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
شبا با اینک میخوام بخوابم ی ساعت تو جام قلت میخورم
I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
منم بشدت خوابم نامنظم بود یه دور باشگاه میرفتم خیلی خوب بود ۱۰ شب میخوابیدم ۷ بیدار میشدم الانم یکی دوماهه دوباره خوابمو تنظیم کردم فقط باید طول روز نخوابی شبم چندساعت زودتر بخواب ک خوابت کامل بشه بتونی بیدارشی من خودم ۱۰ ساعت بخوابم خیلی سرحال میشم
منم بشدت خوابم نامنظم بود یه دور باشگاه میرفتم خیلی خوب بود ۱۰ شب میخوابیدم ۷ بیدار میشدم الانم یکی ...
مرسی عزیزم😍❤