2777
2789

تیروئیدم کم کاره لنتی بعد نمیتونم روی خواب‌ام کنترل داشته باشم 

تا ۱۲ ۱ گاهی شاید بخوابم 

قرص هم میخورم دیگه اصلا شب ها خوابم نمی‌بره 

باید صبح زود بلند شم برم کتابخونه درس بخونم اما نمیتونم از خواب دل بکنم 

شما چجوری با خواب مقابله میکنید؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرصتو صبح زود مگه نمیخوری؟

اره 

ولی تاثیر میذاره انگا 

شبا با اینک میخوام بخوابم ی ساعت تو جام قلت میخورم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
شبا زود بخواب

زود هم بخوابم ب خاطر تیروئیده دیر بیدار میشم

زود هم بخوابم ب خاطر تیروئیده دیر بیدار میشم

منم بشدت خوابم نامنظم بود یه دور باشگاه میرفتم خیلی خوب بود ۱۰ شب میخوابیدم ۷ بیدار میشدم الانم یکی دوماهه دوباره خوابمو تنظیم کردم فقط باید طول روز نخوابی شبم چندساعت زودتر بخواب ک خوابت کامل بشه بتونی بیدارشی من خودم ۱۰ ساعت بخوابم خیلی سرحال میشم

منم بشدت خوابم نامنظم بود یه دور باشگاه میرفتم خیلی خوب بود ۱۰ شب میخوابیدم ۷ بیدار میشدم الانم یکی ...

مرسی عزیزم😍❤