2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تشخیص میرم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چطوری

اول اسم 

دوم قیمت 

سوم کد اوریجینالیش روی جعبش

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نظرات رو بخون

نظراتو خوندم یسری ها میگفتم اصله یسری میگفتن فیکه 

منم از فروشگاهی که رضایتش بالا بود سفارش دادم ولی کلا میخوام یاد بگیرم تشخیص بدم 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

اول اسم  دوم قیمت  سوم کد اوریجینالیش روی جعبش

کرم پودر ایزادورا ماتقیمتش صدو هشتاد .. منظورم همون کد اورجیناله.میشه توضیح بدی راجبش

نظراتو خوندم یسری ها میگفتم اصله یسری میگفتن فیکه  منم از فروشگاهی که رضایتش بالا بود سفارش دا ...

به دستت رسید 

کد اصلاتش رو چک کن

یا از بارکد عکس بگیر ببین بارکدش درسته یا نه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
به دستت رسید  کد اصلاتش رو چک کن یا رو بارکد عکس بگیر ببینم بارکش درسته یا نه

باشه ممنون . کد اصالت رو‌ باید با چی چک کنم