2777
2789
عنوان

به شدت هوس کیک یزدی کردم

171 بازدید | 15 پست

حالا یک ساعت پیش شوهرمو گفتم بره بخره چایی دم کردم باهم بخوریم

چایی تموم شد و هنوز ازش خبری نیس😐 واسه هرچی دلم بخواد باید همینطوری بشه😢

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

الان گفتی منو هوس کردم😂😂

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بجاش برو ازسوپر کیک بخرباشیر

من کیکد فقط با شیر میدوستم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر میکردی میخرید بعد چایی میخوردی 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بجاش برو ازسوپر کیک بخرباشیر من کیکد فقط با شیر میدوستم

جالب اینجاس ک میگه هرچی میخوای خودم میخرم تو نرو سوپری😞

صبر میکردی میخرید بعد چایی میخوردی 

دور نیست اخه 

دیگه تا نیم ساعت صبر کردم دیدم نیومد از ناراحتی خوردم😢

منم دارم شیر با بیسکوییت له شده  داخلش میخورم🤪🤪 جراحی داشتم

نوش جون

ان شاالله زودتر خوب بشی عشقم

اناناس بخور برا زخم خوبه

انشااله میری یزد کیک یزدی واقعی میخری میخوری مزه اش از زمین تا اسمون با اون چیزی که سوپری داره فرق ...

ان شاالله😍