سلام خانما کسی هست ک بیبش منفی نشون داده باشه ولی باردار بودع؟؟ من 25خرداد موعدم بود روز بعدش بی بی زدم بعد خشک شدنش هاله داشت چندروز بعدش دوباره زدم اونم همینجور شد دوباره پریشبم یکی زدم همینطور شد ولی حالت تهوع دارم معدم اذیته کمر دردم دارم بعضی وقتام درد خفیف پریودی دارم کسی با این شرایط بوده ک باردار بوده باشه؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم بارداری میدونی چیه منم بیست پنجم پریود میشدم مثل تو چهارتا بی بی گذاشتم حاله انداخت رفتم از دادم بتام بالای صد بود بشدت علائم پریود داشتم حتی به شوهرم گفتم برام نوار بهداشتی بخره
موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید. میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
مبارکه عزیزم😍 شماهم بعد خشک شدن هاله مینداخت یا همون اولش؟
بعد خشک شدن دوسه تاش از بده بارداربودی بهم بگو ولی یکیش همون موقعه
تاپنج دقیقه وقت داری بعد کاذبه
موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید. میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
۱۲ روز بعد پریود اگه باردار باشی درجا خط پررنگ میندازه، فکر نکنم باردار باشی ☹️ ولی چرا اینقدر عقب انداختی؟ کلا نامنظمه پریودات یا این ماه اینطوری شده؟