2777
2789
الکی میگن مدرسه های دیگه حذفیات داشتن حتی سوال های امتحانی رو هم به بچه ها داده بودن 

وا🙄ما دبیر ریاضیمون دبیر کار آفرینیمون بود بچه ها گفتن خانم بزارین کار آفرینیو تقلب کنیم گفت نه گفت سیزده چهارده تا سوالن بخونینشون دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ داغ و ننگی بالاتر از نمره تک نیست نمیدونم زیست رو چرا تک آوردم خدایی 9 تا فصل رو توي 3 روز خوندن ...

شاید باورت نشه اما ماله ما 

زیست یک روز وقت گذاشته بودن بی انصاف هاااا

شیمی هم یک روز اونوقت

جغرافیا چرت ۸ روز که اونم آخرین امتحان بود 💔

نه مستمر رو بالا میدن با نمره خرداد جمع میشه میانگینش کمتر از ده باشه تجدیدی حساب میشه

برا نهم  چجوریه؟؟؟؟؟ اگه من پایین تر از ۱۰ بیارم تو یکی از کتابا یا هرچندتا ... تجدید میشم؟؟؟ یعنی باز باید بخونم؟؟

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

من که مریض بودم 19 شدم شما چطوری تجدید شدین 

کی تجدید شده تک آوردم بعدم شما رشته تجربی یازدهمی؟ تو مدرسه ما که اوضاع خیلی خرابه چجوری تی نی سایت یا میگن هممون عالی شدیم 

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 
خب منم نشدم هر چند آمار تجدیدی تو کلاسمون خیلی بالاست

تو کلاس خواهرم اینا 27 نفر تجدید اوردن😂

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔
تو کلاس خواهرم اینا 27 نفر تجدید اوردن😂

تو کلاس خودمون ده نفر تجدید شدن بقیه هم حداقل یه دونه تک دارن توي کارنامشون مستمر رو بالا دادن که تجدیدیا زیاد نشن

کی تجدید شده تک آوردم بعدم شما رشته تجربی یازدهمی؟ تو مدرسه ما که اوضاع خیلی خرابه چجوری تی نی سایت ...

من دانشجوم بعدشم من از قبل مطالبو خونده بودم یعنی همون روز که درس داده بوده من خوندمش و هی مرورش می کردم 

زیست نسبت به بقیه حجمش بیشتر بود ولی اگه تو طول ترم می خوندی مشکل خاصی نداشتی  منم از فصل پنج ...

خب منم در طول ترم اصلا وارد درس هام نشدم و درس هام توي خرداد وارد من شدن