2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عربیو با تاریخ که دیدم سکته کردم رفتم پیوی دوستمو ترکوندم که توهم برو ببین بیچاره خبر نداشت اونم ...

من از موقعی که کارنامه اومده همین طوری دارم جیغ میزنم و خودزنی میکنم آخه از 4 صفحه ریاضی فقط 3 تاشو دیدم و جواب دادم از اول میدونستم تجدید میشم

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 
تورو حدا😍جامعه واسه انسانیه دیگ دبیرستانم😁😶 من دی ماه زبان شدم ۸ جلوش نزده بود تجدید یعنی اون مو ...

نوبت اول تجدید نمیزارن که منم نوبت اولم ریدم به طرز فجیعی ولی الان نوبت دوم ندادن هنو کارنامه نگران فارسی و ریاضیمم 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
کاش به جلوی در خوابیدن راضی بشه توي عمرم هیچ وقت تک نداشتم اصلا تا حالا زیر 15 نداشتم

منم نمی تونم خودم رو تصور کنم تک داشته باشم😂

خودتو ناراحت نشون بده بفهمه خودتم ناراحتی

منم نمی تونم خودم رو تصور کنم تک داشته باشم😂 خودتو ناراحت نشون بده بفهمه خدتم ناراحتی

دارم جیغ میزنم دستم گرفتم جلوی صورتم نفهمه 

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟