mychild مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 3108 عنوان کسی کپسول هیرتامین خورده 165 بازدید | 5 پست سلام امریکاییه و برای ریزش مو من خریدم دو سه روزه میخورم اما خیلی حس میکنم چرب کرده پوستم رو و جوش میزنم حتی ببخشبد مدفوعم هم چرب شده میخام بدونم شما هم تجربه مشابه دارین ؟ضمنا چاق کنندس؟ خدايا اين عزّت است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى 1401/04/06 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mychild مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 3108 شنیدم شکم میاره منم همین حس رو دارم من با بدبختی نزدیک ده کیلو کم کردم از ی طرفم موهام میریزن چرا هر چی خوبه برای مو چاق کنندس؟ خدايا اين عزّت است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى
negiiiiinm عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 427 منم همین حس رو دارم من با بدبختی نزدیک ده کیلو کم کردم از ی طرفم موهام میریزن چرا هر چی خوبه برای مو ... نمیدونم🤣من دختر خالم میخوره واسه موهاش شکمش بزرگ شده
mychild مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 3108 نمیدونم🤣من دختر خالم میخوره واسه موهاش شکمش بزرگ شده حالا نتیجه ای هم دیده؟ فقط قرصش رو میخوره یا سرم هم میزنه خدايا اين عزّت است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى
negiiiiinm عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 427 حالا نتیجه ای هم دیده؟ فقط قرصش رو میخوره یا سرم هم میزنه قرص رو میخوره فقط، موهاش خیلی رشد کرده ولی شکمشم بزرگ شده