2777
2789
عنوان

بیاین درباره شروع رابطه کمکم کنید

55 بازدید | 13 پست

من و یکی از بچه های دانشگامون تقریبا ۱ ماه کمتر میشه با هم چت میکنیم خیلی پسر مودب و دقیقا ازون تایپایی ک دوس دارمه و خیلییی ازش خوشم اومده یه جاهایی تو چت نخ میده ولی انگار ک خیلی محتاطانه بخواد عمل کنه رفتار میکنه

همسن خودمم هس🙇🏻‍♀️هر دو ۲۰ سالمونه

حالا بنظرتون اینکه هردو همسن هستین بده و مشکل ایجاد میکنه اگه با هم رل بزنیم؟

و اینکه من تا حالا تو فاز رابطه و رل نبودم و اولین کسیه ک ازش خوشم اومده اگه واقعا بهم درخواست بده من چی باید بگم؟

ناز کنم ناز نکنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما باهم چت نمیکنیم تو این سه ماه هم اگ سوال درسی باشه بهم پیام دادیم.پسره خیلی سنگین و متینه حالا هن ...

الهییی🥲🥲ما دو ترم با هم بودیم خیلی عادی یهو توجه همون بهم جلب شد اونم میدونه من ازش خوشم میاد منم میدونم چون قشنگ صحبتامون مشخصه خیلیی پسر باشخصیتیه اگه هول بود تا حالا ۱۰۰ بار گفته بود خیلی ملاحظه کاره و واقعن خوشم اومده ازش🥲🚶🏻‍♀️ولی سر سنش یکم نگرانم چون تا حالا هم رابطه نداشتم ولی خیلی بیشتر از سنش میفهمه

ما باهم چت نمیکنیم تو این سه ماه هم اگ سوال درسی باشه بهم پیام دادیم.پسره خیلی سنگین و متینه حالا هن ...

دیشب گف یه سری حرفا رو باید بهت بگم ولی ب وقتش هنوز وقتش نرسیده😂😂😂بعد دوستم میگه اگه درخواست داد تو بگو بزار فکرامو بکنم چن روزی معطلش کن تا ذهنشو درگیر کنی�🥲نمیدونم چیکار کنم

دیشب گف یه سری حرفا رو باید بهت بگم ولی ب وقتش هنوز وقتش نرسیده😂😂😂بعد دوستم میگه اگه درخواست داد ...

خوشبحالت. ما اصن باهم راحت نیستیم

اره اگ بهت پیشنهاد داد بگو باید فکرامو بکنم چن روز بعد اوکی شو