2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی از بهزیستی

390 بازدید | 10 پست

سلام لطفا فقط کسانی که خودشون یابستگان درجه یکشون از بهزیستی یاشیرخواهگاهها فرزندی گرفتن بیان ومراحل کار وشرایط رابگن

خیلی خیلی ممنونم

پیام ها رامی خوانم  

دخترقشنگم بهار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اشخاصی که قصد تخریب دارن نیااان

من دوروبرم کسی نبوده ولی سایت اصلیشو میدونم برات بفرستم؟اونجاتوضیح داده فکرکنم

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
تشکررر اطلاعات وشماره های سایت خیلی قدیمیه شنیدم شرایطش کلا عوض شده

آها اگ میتونی از ۱۱۸ شماره بهزیستی شهرتون روبگیر بهشون زنگ‌بزن شرایط رو بپرس عزیزم

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
سلام گلم نه والله  کسی اطلاعی نداد

ببین من یه تحقیقی کردم، سوپیشینه نباید داشته باشی، اوضاع مالیم اوکی باشه، درامد و بیمه و اینا همه چک میشه، ولی فک کنم دیگه نیاز نیست چیزی به نامش یزنید،بعد اگه زیر دوسال بیخوای و دختر خیلییییی باید تو صف باشی اگه پسر کمتر، یعد بزرگ باشه مثلا ۷ سال اینا باز زودتر میدن 

فعد یه شیش ماه قاضی حکم میکنه موقت بدن، اگه اوکی یودین دائمی میکنن 

اها بچه رو هم خودشون انتخاب میکنن کدومو فک کنم