2777
2789
متاسفانه چون زندگی مشترک هستش باید به عقاید هم احترام گذاشت.. همه قبل ازدواج نمیگن چجورین؛ و اینکه ک ...

حتی به عقاید اشتباه؟؟؟ما ههمون یه سری نیاز داریم که بعد ازدواج هم پا برجان الان شوهر شما به یه سری نیازاتون مثل داشتن دوست و بیرون رفتن به تنهایی احترام نمیزارن آیا چون یکیو دوست داریم باید از یه سری نیازهای عادی ر طبیعیمون بگذریم؟؟؟باید از کلی لذت های زندگی که خیلی خوبن و مفیدن اتفاقا بگذریم؟؟مگه آدم چند بار زندگی میکنه که یه پیاده روی و خلوت با خودش محروم بمونه؟نمیگم طلاق بگیرید ولی حتما باید یه برخورد با شوهرتون بکنید و باهاش حرف بزنید....

میدونید شوهر شما نه کلا مردا عمرا پیش بیات  یا خیلی  نادره حاضر بشن  با همچین شرایطی کنار بیان چون که اینچیزل رو حق مسلم خودشون میدونن و اصلا حاضر نیستن عمرشونو هدر بدن و نمیدونم زنا چرا با این چیزا کنار میان...

زندگی یه چیز فراطر از خونه و شوهره و بچه داریه و چند سال بعد که افسرده شدید و دیدید جوونیتون هدر رفته و از کلی چیز که حق مسلمتون بوده راحت گذشتید مفهمید چی میگم

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
حتی به عقاید اشتباه؟؟؟ما ههمون یه سری نیاز داریم که بعد ازدواج هم پا برجان الان شوهر شما به یه سری ن ...

بله عزیزم حرف شما درسته؛ اما خب موقعیتا فرق میکنه... شاید اگر موقعیت اوکی ای داشتم یه فکر دیگه میکردم... ولی خب متاسفانه اکثر خانما مجبورن به تحمل شرایطی که دوست ندارن...چون راه برگشتی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم حرف شما درسته؛ اما خب موقعیتا فرق میکنه... شاید اگر موقعیت اوکی ای داشتم یه فکر دیگه میکرد ...

همیشه یه راهی هست  خدا مشکلو میده راه حلشم میده فقط راه حلشو خود آدم باید پیدا کنه هیچ کس به هیچی محکوم نیست 

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن