2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه ولی اونقد اخلاقهای خوب دیگه داره که اصلا این مشکل به چشمم نمیاد عاشقشم فک میکردم زمان بگذره درست میشه ولی نشد شما هم خودتون اذیت نکنید به اخلاقهای خوبش فکر کنید ان شاالا خوشبخت بشید

یاااااااا حسن.... نخیر دیگه

بخدا خیلی شکاکه 

داریم جدا میشم حالا میخواد گولم بزنه که آشتی کنیم اما نمیخوام 

حسابش کن مامان من زنگ بزنه باید بگم دقیق چه می‌گفت 

صبح گاه تصویری میزنع ببینه خوابم یا بیدار 

اگه بیدار بودم که نتیجه میگیره از صبح بیرون بودم 

و......

بهش بگو با مامانم صحبت می‌کردم سریع بد بینیش بر طرف شه 

گفتم ولی باور نمیکنه به نظرم چون زود تماس رو قطع کرد و واقعا من با مامانم صحبت میکردم 

شوهرم به مرور بدبین شد و من واقعا هیچ خطایی نکردم  فقط گناه من این بود پانیک دارم برای اولین بار توگروه پانیک نوشتم کسی هست کمک کنه حالم خوب شه وچند نفر جواب دادن نگران نباش کنترل کن خودتو همین 

بخدا خیلی شکاکه  داریم جدا میشم حالا میخواد گولم بزنه که آشتی کنیم اما نمیخوام  حسابش کن ...

ای وای کاش بری مشاوره شوهر من نمیاد حالا که قهر کردی شرط بذاره برا روان پزشک یا مشاوره حتما 

شوهر منم همینه ولی اونقد اخلاقهای خوب دیگه داره که اصلا این مشکل به چشمم نمیاد عاشقشم فک میکردم زمان ...

چه خوبه که اینجوری روحیه دارین من دیگه عادت کردم ولی ناراحتم از تهمت زدناش هرچند هیچوقت به روی خودش نمیاره که اینجوریه 

ای وای کاش بری مشاوره شوهر من نمیاد حالا که قهر کردی شرط بذاره برا روان پزشک یا مشاوره حتما 

داریم جدا میشم دیگه 

سومین دفعه هست که تا پایی طلاق میرم و آشتی میکردیم این دفعه که واقعا داریم جدا میشیم 

توافقی داریم جدا میشم