2777
2789
عنوان

معدل پایین پایه دهم رشته انسانی

881 بازدید | 9 پست

سلام از بعد از کرونا من معدلم افت داشته به طوری که من توی راهنمایی معدل زیر 19 و نیم نداشتم الان شذم 16 و 53 صذم خیلی نگرانم هم برای اینکه از تاثیرش توی کنکور میترسم و هم مدرسع نمونه هستم و معدل زیر 17 ازمون ماندگاری داره 

کسی تجربه چنین افتی توی پایه دهم داشته؟ میشه توروخدا کمک و راهنمایی کنید استرس دارم مرسی 

رونی کلمن دایی هستم قصد ازدواج باهیچ جاناتانی ندارم.مزاحم بشید بدبخت میشید

الان دنبال چی ای؟باید درست میخوندی که نخوندی

بعدا ترمیم کن

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐

خودم ک تجربیم

ولی دوستم دهم اصلا درس نخوند!همینجور انلاین بود و بسیااار افت کرد. رشته اونم انسانی بود

معدلشم ۱۷ شد

سال بعد استارت زد یازدهمشو قشنگ خوند بدون تنبلی

الان معدش۱۹شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دنبال چی ای؟باید درست میخوندی که نخوندی بعدا ترمیم کن

میتونستی با لحن بهتر هم جواب بدی 

شما حتما شرایط کلاس مجازی رو نمیدونی

خودم ک تجربیم ولی دوستم دهم اصلا درس نخوند!همینجور انلاین بود و بسیااار افت کرد. رشته اونم انسانی ب ...

منم مدرسمون انلاین بود واسه همین 

مامانم هم به شدت باهام داره برخورد میکنه ولی به خدا همه دوستام معدل هاشون شده 17 و حتی 15 ولی مامانم درک نمیکنه از طرفی نگران نمونه دولتی هستم میترسم اخراج شم

منم مدرسمون انلاین بود واسه همین  مامانم هم به شدت باهام داره برخورد میکنه ولی به خدا همه دوست ...

خب همین مجازی نه شما اکثر بچها افت داشتن بعضیام نه اتفاقا خیللی پیشرفت کردن

ب مامانت بگو که شرایط امسال اینجوری بوده و قراره سال بعدو جبران کنی. و واقعا بخون 

تو مدرسه نمونه دولتی !!حتما بخون نگران چیزیم نباش

من خودم زیستمو ۱۰ میگرفتم الان ۱۸ پایین نمیام

شیمی ۱۲ میگرفتم الان ۱۹!!!

اصلااااا نگران نباش 

فقط باید استارت بزنی بخونی رشته شما انسانی پس بخوون بخون

خب همین مجازی نه شما اکثر بچها افت داشتن بعضیام نه اتفاقا خیللی پیشرفت کردن ب مامانت بگو که شرایط ا ...

متاسفانه مادر من این چیزارو درک نمیکنه =)

ممنونم ازت که راهنمایی کردی 

جبران میکنم درسامو حتما

متاسفانه مادر من این چیزارو درک نمیکنه =) ممنونم ازت که راهنمایی کردی  جبران میکنم درسامو حتم ...

اصولا درک نمیکننن 

باید خودمون دست ب کار شیم بخونیم

کاری نکردم که

موفق باشی 

تاپیک موفقیتتو زدی منم تگ کن😉

میتونستی با لحن بهتر هم جواب بدی  شما حتما شرایط کلاس مجازی رو نمیدونی

منظور بدی نداشتم😊�🌻

عزیزم خودمم مثل شما تو مجازی درس خوندم😊😉

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
اصولا درک نمیکننن  باید خودمون دست ب کار شیم بخونیم کاری نکردم که موفق باشی  تاپیک موف ...

قربونت 

انشالله