2777
2789

بهترین زیاد بوده یادم نیست دقیق ولی چیزی ک خیلی خوشحال بودم قبولیم تو دانشگاه بود مثبت شدن بی بی چک و...زیادن ولی بدترین تا الان شکستن پام بوده ،میشه یکی بگه تیکرم نشون میده یا نه؟؟؟

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان گنگم

این بهترین بود یا بدترین🙁

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بدترین سکانس زندگیم قرار موقع اعلام نتایج کنکور چهارمم باشه که خانوادم جا میخورن چون همه ی درصدام صفره و معدلم ۱۷ 

قشنگ ترین سکانس زندگیم شاید وقتیه که خودکشی کنم و برای همیشه همه ی دغدغه هلم تموم شن

بهترین زیاد بوده یادم نیست دقیق ولی چیزی ک خیلی خوشحال بودم قبولیم تو دانشگاه بود مثبت شدن بی بی چک ...

نه نشون نمیده

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺

به نظرم قشنگ ترین سکانس بله گفتن سر سفره عقد به عشقم که سالها انتظار رسیدن یهش رو داشتم بد ترین سکانس زندگی تو یه خونه کوچیک با خانواده نفهم شوهرم

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

بهترین قبولیم تو رشته ای ک ۳ سال براش خون دل خوردم

بدترین مرگ مادربزرگم ک بهش وابسته بودم

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺