2777
2789
عنوان

بازم دپ شدم بخاطر جای جوش😭😭

223 بازدید | 18 پست

ازجای جوشام خسسسته شدم...دیگه نمیتونم بدون ماسک برم بیرون

.توروخدا اگ خودتون یا آشناهاتون جای جوششون تا تزریق ژل یا چربی اوکی شده بگید برم انجام بدم...تحت درمانم الان ولی ماهی ۴تومن باید هزینه سابسیژن و میکرونیدلینگ کنم.معلوم نیس چقد جواب بده.دارم دق میکنم.😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اراک گِل به در

اگه تهران بودی میگفتم برو پیش دکتر پوستم ولی سابسیژن و میکرو و اینکارا رو نکن اصلا نتیجه دهیشون قطعی نیست من صاف شدم انقد از این خدمات پوستیا رفتم آخرشم دکتر پوست خوبم کرد یه دکتر پوست خوب پیدا کن که محصولات مناسب پوستتو بده نه قرص و دارو

اگه تهران بودی میگفتم برو پیش دکتر پوستم ولی سابسیژن و میکرو و اینکارا رو نکن اصلا نتیجه دهیشون قطعی ...

تهران دارم میرم دکتر با بدبختی...چیزی از تزریق میدونی؟همه راه هارو رفتم از موضعی بگیر تاتهاجمی.ولی بی فایده

.س ماه دیگه عروسیمه ازالان عزا گرفتم ک چکارکنم تااون موقع بهترشه

تهران دارم میرم دکتر با بدبختی...چیزی از تزریق میدونی؟همه راه هارو رفتم از موضعی بگیر تاتهاجمی ...

دکتر من سیمین ایرانپوره کارش حرف نداره بنظرم یه سر بزن بهش ولی جای جوشت فرورفته اس شاید تزریق جواب بده من مامانمم اسکار داره مثل شما میکرو رفت ولی نتیجه نگرفت حالا سابسیژنو نمیدونم سابسیژن بیشتر آبرسانیه فکر نکنم تاثیری داشته باشه

شمام مشکل جای جوش و اسکار دارید؟

منم جای جوش دارم، منم اصلا دستکاری نکردم، فقط چون جوشهای ما هورمونی بود جاشون موند، منم گاهی خیلی ناراحت میشم، پوست بقیه رو میبینم چقد صاف و خوبه، 

متاسفانه مشکل پوست ما چیزیه ک اصلا درمان نداره، پزشکا هم خودشون میگن 30 درصد در بهترین شکل،منم کلی تحقیق کردم کل ساب و میکرو و مزو همش هزینه الکی کردنه، باید باهاشون بسازیم، ای کاش اول جوشزدنامون راکوتان می‌خوردیم، البته من خوردم ولی وقتی ک کار از کار گذشته بود، الانم هرکیو میبینم جوش هورمونی میزنه فقط میگم اشتباه منو نکن و راکوتان بخور