2777
2789

سلام دوستان،من 16روز از آی یو آی میگذره،بیبی چک زدم منفی بوده،از ده روز پیش دلم درد میکنه،زیر دلم حالت کشیدگی داره،و وقتی روی شکمم میخوابم دردش بهتر میشه،خیلی هم ادرارم زیاد شده و ترشحم هم زیاد شده به نسبت قبل،دوروزم از موعد پریدم گذشته و الان دوروزه سینه هام بزرگ شده و درد میکنه،قرص هایی که خوردم و  هنوز میخورم بعضیاش رو،استرادیول والرات،دوفاستون ،آس اس آ هست، کسی بوده از عوارض دارو ها اینطور بشه؟

ببخشید فرقش با آی وی اف چیه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ببخشید فرقش با آی وی اف چیه 

آی یو ای اسپرم میشورن و امتقال میدن ولی ای وی اف اسپرم و تخمک تو ازمایشگاه قاطی میکنن و جنین مثلا تشکیل میشه سه ذوزه و پنج روزه بعد فریز میکنن روز انتقال ذوب میکنن انتقال میدن فرقش اینه ولی ای یو ای تخمک و اسپرم ترکیب نمیشه بدن خودش نرکیب میکنه هیلی ساده گفتم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آی یو ای اسپرم میشورن و امتقال میدن ولی ای وی اف اسپرم و تخمک تو ازمایشگاه قاطی میکنن و جنین مثلا تش ...

ببخشید ای وی اف درد داره یا نه؟

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ببخشید ای وی اف درد داره یا نه؟

همش آمپول هورمون میزنی تا تخریک بشی ممکنه هایپر بشی و دل درد بگیری.بعد روز تخمک‌کشی بی هوشی.کبود میشی دستت و شکمت وگرنه انتقالش اصلا درد نداره.تخمک کشی درد نداره فقط بعد عمل سر گیجه اینا داری

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اسی جان من ای یو ای نکردم ولی این ماه دارو hmg , HCG استفاده کردم و لتروزول 

دو روز پیش موعدم بود ، دیروز بی بی زدم منفی بود ، هنوز پریود نشدم .‌‌تو اقدام هرماه عقب میندازم ....

شاید توام اینجوری شدی . 

منم تصمیم گرفتم برم آی یو آی ... چه داروهایی باید از اول دوره شروع کنی ؟ 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اسی جان من ای یو ای نکردم ولی این ماه دارو hmg , HCG استفاده کردم و لتروزول  دو روز پیش موعدم ...

نه من عقب نمینداختم،ماه ویشم قرص خوردم بموقع شدم،عزیزم داروها بشته به شرایط هرکس فرق داره

نه من عقب نمینداختم،ماه ویشم قرص خوردم بموقع شدم،عزیزم داروها بشته به شرایط هرکس فرق داره

مرسی عزیزم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
دوستان هیچ کس نیست جواب منو بده😢

از عوارض داروهاست 

منم ۴ بار انجام دادم هر بار همین علایم و درد شدید دارم

آمپول hcg خودش باعث بروز علایم شبه بارداری میشه.

بعدش هم شما عقب ننداختی که

روز ۱۴ باید آزمایش میدادی اگه منفی بود باید دوفاستون و قطع کنی که پری بشی.

اگه دوفاستون و قطع نکنی که اصلا پریود نمیشی.

همش آمپول هورمون میزنی تا تخریک بشی ممکنه هایپر بشی و دل درد بگیری.بعد روز تخمک‌کشی بی هوشی.کبود میش ...

تخمک کشی کردن خرداد ازم من هایپر شدم شکمم آب اورد ده روز بستری بودم الان انتقال جنین افتاده دو ماه دیگه