2777
2789
عنوان

بیاید از سوتی هایی ک جلوی کراشتون دادید بگید 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 38 پست
کراش که نه ولی یه سوتی تو جمع دادم هنوزم یادم میاد خجالت میکشم😐😐

وای منممم حالا این سوتیم ب زبون محلیه ی جاییش تعریف کنم نمیفهمین

لامصببب امان از این فامیلا همشم ب روم میارن

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی😂

شت شت هنوز بهش فکر میکنم حاام بد میشهههه  داشتم از پله های خونشون میرفتم بالا  بعد میخواستم خیلی شیک و پرنسس وارانه برم بالا 😪 اوتم دقیقا پشت سرم داشت میومد  اقا دامن لباسم گیر کرد زیر پام منم تالاپ خوردم زمین  حالا مگه میتونستم پاشمممممم  هنگ کرده بودم اخر سر گفت : میخوای تا قیامت روز مین بشینی؟؟؟؟ اخ خدااااا من جقدر بد بختم

شت شت هنوز بهش فکر میکنم حاام بد میشهههه  داشتم از پله های خونشون میرفتم بالا  بعد میخواست ...

😂😂😂😂

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
اخ منم ...  کراش و غیر کراشم ندااره ولی این خیلی بد بود😂😂

😂😂

خیلی بده خدایی...

یه بار توو جمع نشسته بودیم مامانم گفت یه لیوان آب بیار رفتم آب یخو پر کردم آوردنی افتادم و آب ریخت رو خالم که درست سرراهم نشسته بود🤦‍♀️😂😐

دیگه نمیام سایت
 واییییییی خداااا البته باز میتونستی بگی کیبورد بود من چی بگممم

پا میشدی خودتو میتکوندی میگفتی فنو حال کردی ما اینیم

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘