2777
2789
عنوان

خانمایی که زایمان داشتید یکم به من اطلاعات بدید!

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 28 پست

من از پزشک خودم راضی نبودم چون خیلی بهم استرس میداد تصمیم گرفتم تحت نظری پزشکی برم ک میخوام تو بیمارستان ش زایمان کنم

رفتم صارم اونجا دو جلسه رفتم و باز هم معطلی فراوان برای چکاب شدن و دکترهای پولکی

درنتیجه بازم شش ماهگی بیمارستان و پزشکم رو عوض کردم رفتم محب کوثر تو یوسف آباد و همونجا هم زایمان کردم بدون تشکیل پرونده هم میشه بری برای زایمان سز هم اختیاریه البته قبلش یه تیم مشاور باهام صحت کردن برایقانع کردنم برای طبیعی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دکترت صحبت کن اگه سزارینت میکنه ببین کدوم بیمارستانا میره یکیشو انتخاب کن 

هفته۳۷ بهت تاریخ و روز و ساعتش میگه 

میری بیمارستان همون تاریخ و ساعتی که بهت گفته پرونده تشکیل میدی ،میری بلوک زایمان لباس عوض میکنی و سرم و سوند میزنن و پیش بسوی اتاق عمل 

این همش بود 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
اول بیمارستانت رو انتخاب کن و بعد یکی از دکترهایی که توی اون بیمارستان کار میکنه انتخاب کن پیش اون د ...

ممنون اینو متوجه شدم واقعا😁شما خودت کدوم بیمارستان بودین؟راضی هستین؟

ممنون اینو متوجه شدم واقعا😁شما خودت کدوم بیمارستان بودین؟راضی هستین؟

عزیزم من تهران نیستم 

دوبار سزارین شدم اولیش بهتر بود ولی در کل از سزارین متنفرم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
محب کوثر خصوصی یا دولتی ونگفتید که از خدماتشون راضی بودین نبودین ؟

بله جفتشون خصوصی بودن 

محب کوثر از صارم دلسوز تر بودن

ساعت یازده شب رفتم بیمارستان اونجا تماس گرفتن با دکتر مک بیاد بیمارستان 

موقع زایمان یه پزشک قلب بالای سرم بود دکتر خودمم در حال سز 

اتاقم سوئیت گرفتم چون ایل و تبارم زیاد بود تو اتاق جاشون نمیشد

شب مامانم و همسرم و یه پرستار پیشم موندن تو اتاق

خدماتشان خوب بود موقع ترخیص همیه  عروسک ب یادگار دادن خدمات فیلم و عکس و تزیین و کیک هم داشتن من نگرفتم ولی برای سز حتما دیگه دیرش از ماه هشت برو تشکیل پرونده اسم دکترم سارا میرزنده دل بود اینستا سرچ کنی زایمانهاش هست

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

من بیمارستان مادران سال ۹۷ سزارین شدم خیلی عالی بود هم رفتارشون هم از نظر بهداشت اتاقمم دو تخته بود که راحت بود ولی خب خصوصی راحتتتتره  ماه دیگه دوباره زایمان میکنم و پیش همون دکتر میرم و انتخابمم دوباره بیمارستان مادرانه و اینکه من همون روز زایمان با نامه دکترم رفتم قبلش حتی بیمارستان رو ندیده بودم ماه بعدم اگه خدا بخواد همون روز میرم