2777
2789

سلام دوستای خوبم خانمای گلی که زایمان داشتید چندتاسوال دارم که لطف میکنین راهنماییم کنین...

۱)ازچندماهگی بایدرفت بیمارستان پرونده باز کرد واس زایمان فقط زایمان نه ویزیت.

۲)تهرانیا کدوم بیمارستانا رفتین ومیزان رضایت از۱تا۱۰؟؟؟

۳)مراحلی که طی کردیداز بیمارستان رفتن وبستری شدن وچگونه سزارین انتخاب کردنتون رو خلاصه وار بگید.

ممنون میشم من بی تجربه ام وماههای اولمه ونمیدونم باید چیکارکنم دکترمم خوبه راضیم اما کلینیک میرم بیمارستانهایی که میره رو نمیخوام برم آیا میشه دکتروبیمارستان دیگه ای درروز زایمان انتخاب کرد یانه؟؟؟؟

ناموسا سوالات زیاده فقط من پرونده تشکیل ندادم همون روز زایمان رفتم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از اول تا آخر پیش دکترم رفتم 

خودش بیمارستان معرفی کرد

زایمان اولم بیمارستان مردم بود قیمتش از همه جا مناسب تر بود 

زایمان دومم بیمارستان الغدیر بود 

هردوتاشم دکترم معرفی کرد و خیلی راضی بودم ،چون دکترم خیلی حرفه ای بود 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

بستگی به بیمارستان داره عزیزم تحت نظر هر دکتری هستی دیگه برو همون جایی که میشینه برات به دنیا بیاره منخودم طبیعی بودم و راضی ام حالا شما نظرت سز هس از دکترت مشاوره بگیر هر بیمارستانی میخای بری برو دکتری که تو هس رو انتخاب کن برو پیشش آخه از اول با یه دکتر باشی خیلی بهتره دیگه از همه چیزت خبر دار میشه انشالله بسلامتی زایمان کنی 🌹 

😂😂😂معذرت🙏

خب تهرانم نیستم این شد دوتا😃

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

از لحظه ای نشونه های زایمان اومد میری برا زایمان، همونجا همرات تشکیل پرونده میدی

سزارین یا طبیعی هم دست خودت نیست

مگر اینکه بیمارستان خصوصی باشه و بخوای پول بدی سز بشی

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
قبولتون کردن؟ اخه حرفای صدونقیض زیادی شنیدم نمیدونم چی به چیه میگن روزای اخر بری قبول نمیکنن

ببین من نامه دکترمو داشتم که همون بیمارستانه،نمیدونم شرایط شما چیه

اول بیمارستانت رو انتخاب کن و بعد یکی از دکترهایی که توی اون بیمارستان کار میکنه انتخاب کن پیش اون دکتر پرونده تکیل بده

بعضی از دکترها سزارین انتخابی انجام میدن و نوبت بهت میدن و قبل از روز عمل لازم نیست بری بیمارستان، بعضیها نه و هر وقت درد زایمان اوند سراغت میری بیمارستان یا طبیعی میاری یا ممکنه اورژانسی سزارین شی

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی