2777
2789

حالم بده. خیلی بد. نپرسید چرا بخواید بدونید چیا کشیدم باید تمام تاپیکامو بخونید. مجرد بودم ی بار ب این حس رسیدم اما ب خاطر مادرو پدرم خودمو محکم نگه داشتم. الان دلم برای بچم میسوزه. نگرانشم. 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دردای این دنیای فانی شاید در نظر بیشتر باشه ولی خدایی نکرده اون کار اشتباه رو بکنید و بچه تونو تنها بزارید هیچ بخششی در اون دنیا نخواهد بود اگه میخواید بدونید عذاب اون دنیا چجوریه فقط یه ذره آتش فندک رو به انگشت تون کنید بعدا میفهمید!!!

یه فامیل داریم ازمال دنیا بی نصیب بودن ولی مادرشون معتادبود.

باباشون هم جانباز بود.پسراتعریف کردن یه روزوقت برگشت به خونه شنیدن که دختردبیرستانیا به هم نشونش میدادن ومیگفتن نیگا اون پسره کنید مامانش معتاده.حالااون پسرا هیچوقت عاقبتشون خوب نشدیکی علاف وخلافکاریکی معتاد.

حالا اگه میخوای فرداروزی دوست وآشناوغریبه بچتوبه هم نشون بدن وبگن مامانش خودکشی کرده خوددانی.

عزیزم اول با یه مشاورخبره صحبت کن.

گاهی صفحه اتفاقات روزنامه هاروبخون.

حتی مادروفرزند تویه خونه بحث دارن وقهرودعوابینشون هست حالا تومیگی به خاطربحث بامادرشوهر زندگیتوسیاه کردی.

به خاطر پولی که بعضیاحاضرن به خاطرسلامتی خودشون یاعزیزشون کل سرمایشونوبدن ولی نمیشه وپرپرمیش اوقات خودتوشوهرتوتلخ کردی.

مگه نمیگی شوهرت تک پسره خوبخوای یانخوای کل دلخوشی اون پدرومادرهمین بچست طول میکشه بخوان عادت کنن.

کل سرمایه وداراییشون هم آخرش برابچشونه پس نه حرص پولوومالو بخور نه هم مانع مهرومحبت  بین شوهرت ووالدینش شو. اگه حساسیت نشون بدی بدترمیشه ولی اگه بی خیال باشی کم کم خودش میادسمتت هیچوقت حرف حق زمین نمیمونه