2777
2789

بچه ها خیلی دارم کم میارم. مادر شوهرم داره زندگیمو از هم میپاشه. رفتم دعا گرفتم اما میترسم از عواقبش ک ازش استفاده کنم. میدونم ک جواب میده اما عاقبتش میترسم ی جای دیگه زندگیم خراب شه. برام از ته قلبتون دعا کنید. دارم وحشتناک افسرده میشم. من ی بچه کوچیک دارم. حالم از مادرشوهرم بهم میخوره. انقد ازش نفرت دارم ک آرزوی مرگش رو دارم 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر بندار آب روان  نکن خواهرم نکن  من کردم بدبخت ترشدم حتی علت تصادف وحشتناک و شکستن پای ...

شایدم علتش اون نبوده. ولی چون عذاب وجدان داری ب اون ربط میدی. من خودمم همینم 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بریز بره آب روون دعاهاتو ،فقط سنگینت میکنه،از هرکسی دعا نگیر 

من خودم خیلی دعا داشتم ولی بهم گفتن اتاقت خیلی سنگینه ،اجنه دوروورت رفت امد داره گره میندازه به کارات،ریختم رفت اب روون ،خداروشکر تموم مشکلاتمم حل شد ،الان سبکه سبکم

مخصوصا ک میترسی و حس بدم داری دگ بدتر

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱
اره

چیز بدی گرفتی؟ من اعتقاد دارم انرژی منفی برمیگرده تو زندگی خود ادم مادرشوهرمن خیلی دنبال این چیزاس این اخری یه دعا میخواست بگیره یه زن وشوهر جدا بشن 😥خودش سرطان گرفت

فقط از خدا بدون واسطه کمک بخا ،۴۰ روز نییت کن هرروز ۱۱۰ تا ایاک نعبد و ایاک نستعین بگو ،معجزه میکنه ،برای من که خدا شاهده یه ربع نشد از گفتن این ذکر تو همون روز اول معجزه شد

برای چی خوبه

برای هرچیزییی،من مشکلی داشتم که سه سال درگیرش بودم ،شبو روز نداشتم ،انواع دعاها ،فالا هرچی بگی گرفتم،هرکیو بگی از ائمه پیامبرا شهدا واسطه کردم ،هر چله و ذکری بگی ورداشتم نتیجه نداد ک نداد

تااینکه بااین ذکر آشنا شدم،من تو اوج ناامید و دلشکستگی با بغض این ذکرو گفتم فقط گفتم معجزه کن برام ،چون بدون واسطه از خودت میخام با خودت دارم حرف میزنم هیچکسو واسطه نمیکنم دگ ،بخدا قسم یه ربع زنگ تلفن خبر خوشحال کننده داد،فرداشم ب کل مشکلم حل شد برای همیشه،هنوز هنوزه مشکلات دگمم به برکت همین ذکر حل شدن امروز یکی دگش حل شد،خداروشکر 

نه که بگم واسطه ها کاری نکردنا نه ،اتفاقا خیلی به ائمه شهدا چله ها ارادت خاصی دارم ،ولی گاهی لازمه رودررو از خود خدا بخای،شاید خدا منتظر خودته که ازش بخای ،نه از طریق واسطه