2777
2789
خب چه خیانتی یعنی؟ جنسی ،عاطفی.وووو....؟

منکه خیانت ندیدم تو فکرش رفتم قلبم ریخت من خیلی عاشقشم حتی اگ هزار تا بدی کنه بهم نمیتونم ازشم جدا شم هیچکسو جز اون نمیبینم وای میترسم 😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکرشو نکن تازه چیزی که نشده و غصه شو میخوری؟

آخه میگم انقد عاشقش بودن خیلی بد هزار بار تاپیک زدم دعوا کردیم کات تموم اما نمیشه ن اون میتونه ن حالا غیر خیانت ک اصن اهلش نیس میترسم برای زندگیم چند ماه دیگ میخا نامزد کنیم اگ جدامون کنن دعوامون بشه قهر کنه باهام وای خدا😭😭چرا عاشق شدم

منکه خیانت ندیدم تو فکرش رفتم قلبم ریخت من خیلی عاشقشم حتی اگ هزار تا بدی کنه بهم نمیتونم ازشم جدا ش ...

عزیزم واسه کاری که نشده چرا ناراحتی؟ بهش فکر نکن و سعی کن زیاد وابسته ش نشی اگه واقعا عاشقت باشه هیچچچچ وقت خیانت نمیکنه

Follow your heart but take your brain with u😎😌
آخه میگم انقد عاشقش بودن خیلی بد هزار بار تاپیک زدم دعوا کردیم کات تموم اما نمیشه ن اون میتونه ن حال ...

خیلی سخته 

خدا نیاره بلا واسه کسی 

ولی خب🥺

جدی چرا عاشق میشیم 😭

الهی منتظر معجزه هاتم😍
عزیزم واسه کاری که نشده چرا ناراحتی؟ بهش فکر نکن و سعی کن زیاد وابسته ش نشی اگه واقعا عاشقت باشه هیچ ...

نمیکنه مطمعنم حتی چند ماه خیلی زیاد ولش کردم بخاطری مشکلی ولی خیانت نکرد نمیخام تنهاش بزارم دیگ اما خیلی عاشق شدم از اینم میترسم 😭