2777
2789

بچه ها من سر بچه اولمم...شیرم زود راه افتاد ولی شبا دیگه شیر نداشتم...راس یه ساعت مشخص هر شب شیرم تنوم میشد..‌

یا چند وقت بعدش باز مثلا ظهرا ساعت فلان شیرم تموم می شد...

ولی یروزایی کلا شیر داشتم.

الانم دوباره بچم یه هفته اش هس.‌برنامه همینه..شبها ساعت ۱۰ ببعد شیر ندارم‌..

شیر افزایی نیست ک نخورده باشمش...

وقتی بچم میخوره از دهنش شیر میریزه بیرون...شیر بالا میاره ولی همیشه دهنش دنبال سینه میگرده و از روی این میگم شیر ندارم..یا شب ساعت ۱۰ ک میشه دیگه نمیخوابه و همش سینمو میمکه از روی همین میگم لابد شیر ندارن سینه هام

بهتره از یک دکتر اطفال که تجربه بیشتری داره بپرسی

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بهش شیر خشک به عنوان کمکی بده خالمم میداد پیش دکتری که نینیتو میبری اینو مطرح کردی 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید رفلاکس داره چون رفلاکسی ها میل به مکیدن کاذب دارن من به پسرم پستونک میدادم شبا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بالا آوردن تا حدودی طبیعیه خواهر خودمم اوایل به خاطر رفلاکس معدش خیلی شیر بالا میآورد تا کم کم بهتر شد

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

وقتی از دهنش میریزه یعنی شیر نداری؟ عقلانیه به نظرت؟  خب بچه به طور ذاتی علاقه به میک زدن داره ...

نه عزیزم..میگم از یه طرف شیر از دهنش میریزه از یه طرف دهنش بازه و گریه میکنه واس سینه...مگه بچه ها ۱۰ روز اول نباید فقط شیر بخورن و بخوابن؟

گلم میتونی الن که تازه تازه هسته  برای خودت شوربای مرغ دزست کنی توش هیچی ندازی از این مرغا نه مرغ محلی‌ یه دونه پیاز بزرگ خورد کن سرخش کن بعد مرغاتوبا پیازات خوب سرخ کن سرخ که شدزردچوبه بانمک بریزخوب سرخ کن اب به اندازه کافی بریز تو زود پز که بپزه بعد یه کاسه پر ابشو با گوشتاش بخور یعنی اینقد شیر میکنی که شیرات خود به خود بریزه من خودم همین طوری بودم باور کن که شیرامو میدوشیدم میگزاشتم یخچال

اگه کوچولوت یک سر گریه کنه شیر بالا بیاره  حتما رفلاکس داره

نه گلم‌گریه نمیکنه...فقط اون‌تایمایی ک‌من فکر میکنم‌شیر ندارم.بلافاصله بعد ۲۰ دقیقه‌مکیدن‌سینه نمیخوابه و‌بیدار میمونه و‌دهنش بازه دنبال سینست..اما گریه هم‌نمیکنه زیاد بالا هم‌میاره ولی یکمی شیر

مدفوع و‌ادرارش اوکیه ولی بنظرم وزن‌نگرفته

دوستان بچه هفت روزه ک رفلاکس نمیگیره‌.سنش برای رفلاکس خیلی کمه‌ 

احتمالا نفخ داره و اذیته میتونی اینجور وقتا پستونک بزاری دهنش ک فک کنه داره سینتو میک میزنه و اروم شه.چون اگه زیادی هم شیر بخوره دلدرد میشه.نی نی خودمم اینجوری بود ولی من فک میکردم ک گشنشه و هی شیر میدادم.نگو بچه دلدرد داره ☹️

کاربر قدیمی ام...رمز ورودمو یادم رفت😅😬
نه گلم‌گریه نمیکنه...فقط اون‌تایمایی ک‌من فکر میکنم‌شیر ندارم.بلافاصله بعد ۲۰ دقیقه‌مکیدن‌سینه نمیخو ...

بچه ها ده روز بعد تولدشون وزنشون از موقع زایمان هم کمتر میشه.هفت روز برای اضافه وزن خیلی زوده.تورو خدا زیاد به بچه شیر نده دلدرد میشه

کاربر قدیمی ام...رمز ورودمو یادم رفت😅😬