2777
2789
عنوان

صندلی غذا

78 بازدید | 6 پست

سلام مامانا بنظرتون صندلی غذا تو میل بچه اثر داره؟پسرم اصلا غذا نمیخوره تا قاشق و میبینه دهنشو قفل میکنه و فرار میکنه بنظرتون با صندلی غذا اشتهاش بهتر میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم شاید تو صندلی مجبور شه بخوره دیگ نمیتونه تکون بخوره

عزیزم هیچ وقت بچه رو مجبور نکن غذا بخوره ، کلا زده میشه از غذا خوردن . ما توی فامیل داریم ، انقدر برای غذا خوردن افتادن دنبال بچه ها ، که الان فوق العاده بد غذان با اینکه بزرگن

بیشترین چیزی که بچه رو تشویق میکنه ، علاوه بر مزه غذا ، تزئین و شکل جالب غذاس . خیلی بهتر می خورن . 

البته سن نی نی شما هم کمه ، اصلش بچه وقتی از شیر گرفته بشه به غذا میوفته . فعلا نگران نباش . بچه های من زیر یک سال فقط شیر می خوردن ، بعد از دو سال که از شیر گرفتم دیگه کامل غذا خوردن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
گفتم شاید تو صندلی مجبور شه بخوره دیگ نمیتونه تکون بخوره

دنبال مجبور کردن نباش فقط نتیجه عکس داره

باور کن هر دوتا بچه های من و اکثر بچه ها دوره به دوره خصوصا تابستون بی اشتها شدن غذا نخوردن .....هیچ اتفاقی نیفتاده

هر دوتا بچه های من همیشه کم وزن بودن ولی سالم بودن

الانم بزرگ شدن