2777
2789

سلام.دخترم تو شش سال رفته اما از همون اول تا حالا به شدت بد غذا هست.خودم باید دهنش کنم اونم با زور .خیلی لاغره.بعضی وقتا که درمقابل غذا خ ر ن مقاومت میکنه و من از کوره در میرم میزنمش.اول با آرامش و مهربونی میگم بخور ولی گاهی عصبی میشم.کسی راهکاری داره

ما با رفتارمون به دیگران یاد میدیم چطوری باهامون رفتار کنن‌

راه کار: 

به زور بهش غذا نده 

هله هوله در دسترسش نباشه 

غذارو که کشیدی باید بیاد غذا بخوره .. اگر نخورد هیچی نگو فقط سفره رو جمع کن و هیچی بهش نده تا وعده ی بعدی ،وعده ی بعدی همون غذای قبلی رو بیار . 

همین .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هله هوله خیلی کم میخوره اونم نه در  عده غذا.با غذا نخوردن مشکلی نداره.مثلا شب رو اگه شام نخوره و بخوابه صبح یاعت ۹ یا ۱۰ که بیدار میشه بازم تمایلی نداره صبحانه بخوره.نگرانم از اینی که هست لاغرتر بشه

ما با رفتارمون به دیگران یاد میدیم چطوری باهامون رفتار کنن‌
[QUOTE=242475535]یه دکتر حاذق طب سنتی پیدا کن ببرش من بردم داروهاش خیلی    شوهرم اجازه نم ...

چرا؟؟؟ 

شوهر من بی‌تفاوت بود خیلی در گوشش خوندم 

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

غذای مورد علاقش درست کنید اونم توی ظرف قشنگ رنگ شاد مثلا نارنجی یا اصلا خودش ظرف انتخاب کنه غذاهم تزیین کنید کنارشم سالاد اینا بزارید اگر میتونید با دوستش کسی غذا بخوره میل دوستشو ببینه هم خوبه یا بعد غذا خوردن و تمام کردن غذاش براش کادو بخرید یا بگید اگر غذا بخوری بزرگ شی فلان چیزو میخرم اون برای بزرگ هاست