2777
2789
عنوان

رنگ موهام چطوره؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 126 پست

اسی یبار دیگه بزار ندیدم 🥺

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو عکس دیر رسیدم😂😑

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

منتظر عکسیم

اگه نمیزاری بگو

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
موهاتو داغوووووون کردی که؟؟؟؟شرابی روی دکلره اشتباهه محضه

ن اتفاقا اصلانم نسوخت با ریموور پاک کردم هیچیشم نشد بعد ی هفته تقویت کردم با روغن دیگ تقریبا شده بودن صورتی بعدش ی دکلره رو همش زدم بعدم رنگ خاکستری و استخونی و کاراملی و با یکمم واریاسیون بنفش زدم شد این ک میبینین

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
خیلی سخت بود اول رفتم ریمو ور خریدم زدم و هی ماساژ دادم هی قرمزیا در میومد دوبار شستم و هی زدم ولی م ...

روورخیلی آسیب می‌زند من ارایشگرم فقطاز پودردکلره رقیق بااکسیدان استفاده میکنم ریمومیکنم اکثرارایشگرااین روشودارن

رنگ ولایتhaircolorist
منتظر عکسیم اگه نمیزاری بگو

گذاشتم ک 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
ن اتفاقا اصلانم نسوخت با ریموور پاک کردم هیچیشم نشد بعد ی هفته تقویت کردم با روغن دیگ تقریبا شده بود ...

ببینم🥺

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤