2777
2789
قسمت شقیقه و جلوی موهام یکم سفید دارم میخوام سفیدی رو بپوشونم موهای خودمم قهوه ای توی خونه هیچوقت رن ...

نمیدونم قهوه ای رنگت چیه ک بگم یدست بشه یا باید بری رنگ فروشی موتو نشون بدی بگی این میخام واسه شقیقم ببینه بده 

یا رنگای قهوه ای زیتونی بخری ب کل موهات بزنی ولی تیره نباشه خیلی چون قهوه ای زیتونی یا قهوه ای خاکستریه ک تناژ قرمزی اصلا نداره و حالت خاکی رنگه یا بلوطی گردویی اینارو باید بگیری با اکسیدان شماره دو

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
پس رنگ بنفش و پوسته پیازی بزنم؟؟مساوی؟؟شماره خاصی نمیخاد؟؟

بنفش و پوسته پیازی شماره خیلی روشن نگیر مثلا هفت و هشت بگیر ک دوبار شستی جا بیوفته روشن ک بگیری زود میره پاک میشه و بنفشتو رنگشو بخر ن واریاسیون زود پاک میشه اره پوسته پیازی بزن شماره هشت و اینا بستگی ب سلیقه داره ک بنفشش‌بیشتر باشه یا رنگ دیگس

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم قهوه ای رنگت چیه ک بگم یدست بشه یا باید بری رنگ فروشی موتو نشون بدی بگی این میخام واسه شقیقم ...

مرسی عزیزم فکر کنم آرایشگر هم قهوه ای زیتونی میزد 

نمیدونم قهوه ای رنگت چیه ک بگم یدست بشه یا باید بری رنگ فروشی موتو نشون بدی بگی این میخام واسه شقیقم ...

عزیزم ترکیب رنگ مو و اکسیدان چقدر باید باشه

و اینکه رنگ مو مدلش فرق داره؟رنگ موی بادوام تر چی هست که بعد چند بار حموم رفتن پاک نشه 

عزیزم ترکیب رنگ مو و اکسیدان چقدر باید باشه و اینکه رنگ مو مدلش فرق داره؟رنگ موی بادوام تر چی هست ک ...

من چشمی میریزم بخدا اگ موهات پره و بلنده ی رنگ کامل بریز و اکسیدان نصف کمتر بریز هم بزن اگ مثل ماست شد خوبه ن زیاد شل شلی باشه ن زیاد صفت اگ صفت بود یکم اب بریز داخلش یا شامپو نرم کننده ک صفت نباشه