2777
2789

خانما تو رو خدا هر کی درمورد بیماری سلیاک هر چی میدونه بگه.دخترم آزمایش ttg ۲۵ مشکوک به سلیاک هست.بیاین صادقانه بگین زندگی با این بیماری سخته؟ تو رو قران جواب بدین دارم دیوونه میشم

دوست من داشت گندم نون نمیتونست بخوره.کلا چیزایی که گندم داشت.

منم وقتی شله زرد میپختم واسش میبردم هم دوست داشت هم برنجی بود میتونست بخوره.

صبحانه ام سیب زمینی پخته و...میخورد فکرکنم نون مخصوصم میخورد شاید نون جو.نمیدونم به جو حساسیت داشت یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا یه سری رژیم غذایی داره.دوستم مشکلی نداره باهاش اصلا

دلم برای بچه م کبابه چطوری از این به بعد بره تو مغازه و دست رو هر چی بزاره بگم نه مگه بچه دوساله این چیزا حالیشه.میشه براش دعا کنید امشب قرار دوباره ببرمش دکتر.

دلم برای بچه م کبابه چطوری از این به بعد بره تو مغازه و دست رو هر چی بزاره بگم نه مگه بچه دوساله این ...

ان شاالله که خوب بشه عزیزم.

نگران نباش رژین غذاییش اونقدرم سخت تیست مثلا بچه دلش کیک خواست خودت توخونه باارد برنج ددست کن باتزئینات خیلی زیباتر ازمغازه .

خودتونم گفتین مشکوکه نگران نباش ان شاالله که چیزی نیست

[QUOTE=242439626]دلم برای بچه م کبابه چطوری از این به بعد بره تو مغازه و دست رو هر چی بزاره بگم نه مگه بچه دوساله این ...[/QUOTEسلام عزیزم دخترت خوب شد منم پسرم میگن این مشکل داره