2777
2789
عنوان

چقدر راحت قضاوت میکنن بعضی آدما

120 بازدید | 16 پست

میشه تاپیک قبلی منو بخونید و بگید آیا من خواستم فخر بفروشم که یه خانمی قضاوتم کرد؟؟؟؟

من از سختیای مادر بودن گفتم.یکی اومده میگه خانمای چشم انتظار دلشون میخواد چرا نوشتی و کلی دلمو به درد آوورد با حرفاش😭

من خودمم هفت سال تو انتظار بچه بودم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8905197/چقدر-سخت-است-مادر-بودن?postId=242435739

شما چیز بدی نگفتی عزیزم بنظرم کسی ک این حرفارو میزنه مریضه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیز بدی نگفتی عزیزم بنظرم کسی ک این حرفارو میزنه مریضه

خیلی بد دلمو شکست

من الان حال روحی خوبی ندارم

پسرم از یه سری چیزا میترسه و منِ مادر واسم سخته نمیتونم به ترسش غلبه کنم

حالا این اومده و قضاوتم میکنه

چقدرم زیبا بود و واقعا فقط ی مادر درک میکنه

گاهی خسته ای نمیخوای و نمیتونی برگردی عقب و جلو هم نمیره زندگی

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

عزیزم حرف اون کاربر کاملا چرت بود

خیلیا تو این سایت هستن که بچه دارن

و اونایی هم که بچه ندارن ممکنه بچه دارن بشن خیلیا اینطورین بودن و بعد ۷ یا ۸ یا حتی ۱۵ سال بچه دار شدم غیر ممکن که نیست 

خیلی بد دلمو شکست من الان حال روحی خوبی ندارم پسرم از یه سری چیزا میترسه و منِ مادر واسم سخته نمیت ...

میفهممت ❤

درست میشه انشالله 

عزیزم حرف اون کاربر کاملا چرت بود خیلیا تو این سایت هستن که بچه دارن و اونایی هم که بچه ندارن ممکن ...

من خودم ۷ سال منتظر بودم و حتی میدیدم تاپیک میزنن از شیرینکاری بچه هاشون میگن.خدا شاهده چقدر خوشحال میشدم و واسه سلامتی بچه هاشون دعا میکردم 

حرف شما بد نبوده . اینجا از همه عقاید هستن و کامنت میزارن 

یه کامنت نذاشت که رد بشه.دوباره کامنت گذاشت که بگه کارم اشتباهه

منم از شماها نظر خواستم چون یه لحظه گفتم نکنه درست میگه و عذاب وجدان گرفتم

اسی یعنی چی از بعضی چیزا ترس داره .مثل چی؟ چند سالشه بچه ات عزیزم؟

سه سالشه

پمپ آب خراب بود و صدای خیلی بدی داشت و پسرم خواب بود یهو از صداش ترسید.حالا اون ترس کمی گسترده شده و از چیزایی که شبیه پمپ آب صدا میدن میترسه

بردم روانشناس کودک گفت باید بیاری بازی درمانی تا ترسش رو معتدل کنیم 

شاید در ظاهر موضوع مهمی نباشه ولی من نمیتونم حتی یه لحظه ببینم بچم میترسه و اذیت میشه