2777
2789
خب پول عمل زیبایی خیای زیاده من شنیدم اگر دکتر برای انحراف بهت نامه بده دیگه زیبایی رو نصفه انجام می ...

نه بابا فکر نکنم همچین چیزی باشه اگه بود دکترم بهم میگفت. اشنای یکی از فامیلامون بود

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

اگه خواستی عمل کنی زیبایی هم برو که به عمل رفتنت بی ارزه

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهاان چه مشکلاتی داشتین که گفتن انحراف دارین من هم رفتم دکتر بهم گفت باید عمل کنی 

من بینیم مشکلی نداشت اصلا یه انحراف جزئی داشت که خودم رفتم دکتر گفتم می‌خوام عمل زیبایی انجام بدم وگرنه مشکل نداشت یکم کج بود

میشه واسم یه صلوات بفرستین که خونمون زودتر ساخته بشه🥺⁦❤️⁩
بعد شما علاوه بر انحراف زیبایی هم انجام دادین بعد دکتر هزینه ی زیبایی چتد ازتون گرفت؟دکترتون کی بود ...

تهران ونک عمل کردم۱۵تومن تموم شد واسم

میشه واسم یه صلوات بفرستین که خونمون زودتر ساخته بشه🥺⁦❤️⁩
اره بهم همینو میگن حالا من کلا از عمل بی نی میترسم

من خودمم میترسیدم ولی ترس نداره برو