2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

185 بازدید | 7 پست

میخوایم بریم مسافرت به من میگه به خانوادت نگو داریم میریم منم نمیگم تا برسیم بعد الان یواشکی زنگ زده ننش که مامان دوساعت دیگه حرکت میکنیم خسته شدم دیگه چکار کنم از شیر گرفته بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو تو که داری جار میزنی پس چرا من نباید بگم

قهر کردم باهاش سرشب بیچاره مامانم یه فرش گذاشته بود خونه گفت هر زمان اومدید اینم برای من بیارید شما ماشین دارید انقدررر نق زد که مگه من حمال هستم و....گفتم نمیخواد ببری چرااا 

چون هفته قبل خواستیم بریم بعد سه ماه مسافرت چمدون بستیم مامانش زنگ زد گفت دارید میآید دستگاه جوش و دریل هم بیاره می‌خوام برای جوجه هام قفس درست کنم من گفتم به شوهرم که ما بعد سه ماه داریم میریم چند روز استراحت مامان تو لیست کار برات نوشته و اونم خودش گفت نمیریم‌چمدون رو باز کن باز این هفته ...‌‌

اینا  از شیر گرفته نمیشن😂😂😂 سما هم بزنگ به مادرت خداحافظی کن

طفلک مامانم گفت من دلم برا بچه تنگ شده فردا میام تهران منم جلوی این دو به شک گفتم شاید فردا بیایم ما هر چند هر زمان ما بریم من با دعوا باید برم خونه مامانم بخدا عید خونه برادرم نرفتم ناراحت شد ولی خونه همه کس وکارش رفت

طفلک مامانم گفت من دلم برا بچه تنگ شده فردا میام تهران منم جلوی این دو به شک گفتم شاید فردا بیایم ما ...

به مظرم دعوا سر این چیزها فایده نداره چون در ۹۹درصد موارد فایدههه نداره🤔ولش کن بزار به مادرش بگه

به مظرم دعوا سر این چیزها فایده نداره چون در ۹۹درصد موارد فایدههه نداره🤔ولش کن بزار به مادرش بگه

اخه فقط این نیس منظور من همه چیزه  مثلا یه مثال دیگه بزنم بهشت زهرا میریم سر مزار پدربزرگش زنگ میزنه مامانش اومدم سرخاک بابات میخوای فاتحه بخونید بخون 

یعنی اگه این زنگ نزنه فاتحه نمی‌رسه 

اخه فقط این نیس منظور من همه چیزه  مثلا یه مثال دیگه بزنم بهشت زهرا میریم سر مزار پدربزرگش زنگ ...

😔😔

خب این موارد به شما اسیب نمیزنه

ایا موردی بوده به شما اسیب بزنه؟؟