2777
2789
عنوان

اهالی تبریزخواهش میکنم کمکم کنید

263 بازدید | 24 پست

یه روانشناس کودک خوب معرفی کنید.یک عمر دعاتون میکنم خواهش میکنم من شهرستان هستم دخترم داره ذره ذره آب میشه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبین.چن سال پیش تو یه پستی نوشته بودین دخترم4سالشه خجالتیه آیا الان هم اونطوریه

سلام بله خیلی خجالتی هست 

ببخشین میتونین بگین مثلا چیکارا می‌کنه.مدرسه رفتنی هم اونطوریه.ارثیه بنظرتون

مثلا کسی باهاش حرف بزنه خجالت میکشه جواب بده.یا مدرسه که میرفت با اینکه درس بلد بود ولی گریه میکرد میگفت خانم معلم از من نپرسه.نمیتونه برای خودش دوست پیدا کنه من باید دوستشون کنم 

ببخشین میتونین بگین مثلا چیکارا می‌کنه.مدرسه رفتنی هم اونطوریه.ارثیه بنظرتون

نه ارثی نیست شاید من نتونستم اعتماد به نفس بدم بهش نمیدونم خودمم گیجم بردم روانپزشک کلی دارو اعصاب داده ولی استفاده نکردم

مثلا کسی باهاش حرف بزنه خجالت میکشه جواب بده.یا مدرسه که میرفت با اینکه درس بلد بود ولی گریه میکرد م ...

پسر من امسال می‌ره پیش دبستانی با بچه ها خوبه ولی با بزرگتر اصلا نمیتونه ارتباط برقرار کنه .شما یا همسرتون خجالتی نیستین.خواهر یا برادر دیگه نداره

نه ارثی نیست شاید من نتونستم اعتماد به نفس بدم بهش نمیدونم خودمم گیجم بردم روانپزشک کلی دارو اعصاب د ...

من خودم بشدت خجالتی ام.اما وقتی دوسالش بود سقط عمدی داشتم نمی‌دونم چم شده بود همش ازش عصبانی میشدم داد میزدم .الان ک 6سالشه اصلا هیجان نرفته فقط خونس دلیلش چی می‌تونه باشه بنظرتون

پسر من امسال می‌ره پیش دبستانی با بچه ها خوبه ولی با بزرگتر اصلا نمیتونه ارتباط برقرار کنه .شما یا ه ...

با کوچکتر هم ارتباط میگیره فقط به این شرط که من باید اون طرف رو صدا کنم اسمش رو بپرسم بعد با هم دیگه آشناشون کنم.تک فرزنده.منم توی بچگیم خجالتی بودم ولی نه در این حد

با کوچکتر هم ارتباط میگیره فقط به این شرط که من باید اون طرف رو صدا کنم اسمش رو بپرسم بعد با هم دیگه ...

من خیلی ناراحتم میگم نکنه بخاطر داد زدنای من خجالتی شده.اما تا الان ک6سالشه باباش بغلش نکرده ببره مغازه یه چیزی بخرم بیان.تو مغازه ها اکثرا میبینم مردم بچه هاشونو میارن

من خیلی ناراحتم میگم نکنه بخاطر داد زدنای من خجالتی شده.اما تا الان ک6سالشه باباش بغلش نکرده ببره مغ ...

ربطی به عصبانی شدن نداره خودت رو عذاب نده منکه عصبانی نشدم پس چرا دخترم خجالتی هست؟باباش نمی‌بره یا پسرت نمیره؟دختر من با باباش جایی نمیره حتی سرکوچه خیلی وابسته من هست و این عذابم میده 

ربطی به عصبانی شدن نداره خودت رو عذاب نده منکه عصبانی نشدم پس چرا دخترم خجالتی هست؟باباش نمی‌بره یا ...

دقیقا عین پسر من.باباش تو کوچیکی نبرده الان وابسته منه باهاش هیجان نمیره.بچه های مردمو میبینم اونقدر حسرت میخورم