2777
2789
عنوان

مهمترین ویژگی سوپ😂🤣😂🤣

168 بازدید | 22 پست

ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻭﯾﮋﮔﯽ سوپ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﺎﻻ ﺑﯿﺎﺭﯾﺶ

ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺑﺬﺍﺭﯾﺶ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻭﺍﺳﻪ ﻓﺮﺩﺍ شب

ﻓﺤﺶ ﻧﺪﻩ ﯾﮑﻢ آبلیمو ﺑﺰﻥ ﺭﻭش ردیف میشه

من همون دختری_از_جنس_طلا سابقم کاربریم تا سه هفته بسته شده😂🤣 تولدم ۱۳۷۶/۴/۳

وااایی آبجیااا یاخدا خواب بودم بیدارشدم آب بخورم چشمم به یه بازی افتاد😤😤😤😤😤

سریع برو لینک زیربازی کن تا ۵۰ میل برنده شو

جشنواره ی بزرگ باننی مد🤭🤭🤭

من تلویزیون برنده شدم😍😍

گردونه سانست رو بچرخون وبرنده شو

http://Bnmd.ir/AD?id=2687869

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی وای وای اوییییی اییییییی

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

از سوپ خوردن هم انداختیمون

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
وااایی آبجیااا یاخدا خواب بودم بیدارشدم آب بخورم چشمم به یه بازی افتاد😤😤😤😤😤 سریع برو لینک زیر ...

تو رو هی تعلیق میکنن بازم میای😐

اشکها حرفهایی هستن که قلب نمیتونه بگه...🥺🙂

دررررررد  

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.