2777
2789
عنوان

منظور این حرف چیه؟ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 35 پست
داغونم..... دنیا رو سرم خراب شد چرا اینجوری حرف زده من برا یه ثانیه دیدنش دنیا رو به اتیش میکشم بیر ...

ولی در کل به نظرم انقد به احساساتت پر و بال نده 

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است نجابت با متانت /متانت با نجابت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از حرکات ونگاه ورفتارش نمیفهمی که بهت علاقه داره یانه؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
نمیدونم خودتو بزار جای من عاشقانه یکیو دوست اشته باسی این حرفو بزنه من میپرستمش

هزیزم اونکه نمی دونه یه چبزی گفته .پسر جاریمم همین بود می گفت زن بگیرم حق نداره گوشی داشته باشه الان زنشو می پرسته 😊

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خب از حرکات ونگاه ورفتارش نمیفهمی که بهت علاقه داره یانه؟

من وقتی توی جمع باهاشم اصلا هواسم هیچ جا نیست فقط فقط به اون فکر میکنم هیچ جا رو نگا نمیکنم... اما خوب مثلا چند روز پیش میگف فلانی یعنی من تو والیبال خیلی خوبه بیارینش بازی کنه.... یا هوامو داره.... اما حس خجالت داره مثاا منو با شما خطالب میکنه وقتی میخواد صدام بزنه میگه خانم

تحت تاثیر هورموناتی اگر میپرستیش یه روزی مطمئن باش حالت ازش به هم میخوره شک نکن

من از اون دوره گذشتم  که هورمون باشه و فلان.... عشق یا هوس اینه هر بار میببنمش قلبم از جاش میخواد کنده شه