2777
2789
عنوان

چه بهونه ای بیارم؟ 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز که مونده رو بخون 

نکات مهم رو بخون و بخش های مهم رو بخون 

صبحا زود بیدار شو بشین بخون 

کتاب تست بزن 

انشالله که قبول میشی ، اگه این چند روز رو خوب بخونی باز بهتر از هیچیه

من میگم تو باور نکن💎

عزیزم کنکور بده ار چی قبول شدی برو 

بعد برای کنکور مجددا بخون اگه دوست داشتی 

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!
عزیزم کنکور بده ار چی قبول شدی برو  بعد برای کنکور مجددا بخون اگه دوست داشتی

قبلا این کار‌ کردم من ۲۸ سالمه انصرافی یه رشته هستم انقد کنکور دادم برای پززشکی دیگه خسته ی خسته م

نمیخوام برم یه رشته الکی بخونم دوباره

قبلا این کار‌ کردم من ۲۸ سالمه انصرافی یه رشته هستم انقد کنکور دادم برای پززشکی دیگه خسته ی خسته م ...

سکوت میکنم...

چون اصلا درک نمیکنم شما نمیخونی ولی هر سالم برای کنکور ثبت نام میکنی یه جا باید به خودت بیای و یه راهو انتخاب کنی ادامه بدی نمیشه که هر سال هی از روی تکرار ثبت نام کنی و تلاش کافی نکنی..

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!

اگه درس خوندن دوس نداری خب نخون دیگه خودت چرا اذیت میکنی دختر  بعدشم ببین واقعا به چی علاقه داری همون دنبال کن 

به قول خواهرت بگو ثبت نام نکردم یا نمیدونم بگو نمرات کارنه مم درس نزدن امکان ویرایش ندارم اگه کنکور بدم قبول بشم هم نتیجه م قبول نمی کنن

√Army√... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ..... رفیق خنده و غمم (..) ...

نمیخواد ب بابات بگی اینجوری 

بگو کنکورو اشتباه ثبت نام کردن برام 

زدن زبان برام منم هیچی نخوندم طبیعی جلوه کو 

بیا با گریه بزن ت سر خودت یه برگه الکیم چاپ کن ب جای رشتت رشته زبانو بزن...!

چرا خوب نخوندی؟ کاش نمیموندی این چن سال اشتباهه کاش بری کنکورو بدی حداقل بری ازاد اینجور خیلی عقب میوفتی...!

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
سکوت میکنم... چون اصلا درک نمیکنم شما نمیخونی ولی هر سالم برای کنکور ثبت نام میکنی یه جا باید به خو ...

من ازاد پیراپزشکی چند بار قبول شدم برادرم همش گفت ب درد نمیخوره نذاشت برم در صورتیکه علاقه داشتم ، بعدم بحاطر ازدواج مجدد پدرم تمرکزم بهم ریخت از نظر روحی خوب نبودم ، هیچکس درک نمیکنه شرایطمو دلم نمیخاد دیپلمه بمونک از طرفی انصراف دادم و رشته های خوب قبول شدم نرفتم خیلی ناراحتم😭😭وگرنه تنبل نیستم نخونم 

نمیخواد ب بابات بگی اینجوری  بگو کنکورو اشتباه ثبت نام کردن برام  زدن زبان برام منم هیچی ...

عزیزم کامنت بالا توضیح دادم دلیل نخوندنم رو ، خیلی سختیا کشیدم همش حسرت میخورم ک قبول شدم نرفتم الان خیلی خسته شدم دیگه هی هرسال تیکه میشنوم مسخره میکنن همین پدرم همش مقایسه میکنه منو با بقیه 😢😭 نمیدونم چی بگم چون واقعا نمیخوام بزم سر جلسه 😔

عزیزم اگه 18 سالگی انتخاب رشته کرده بودی الان درامد ثابت داشتی بیش از این دیگه نمون پشت کنکور

انتخاب رشته کردم دانشگاه رفتم بردارم گفت انصراف بده بحون دوباره قبول شی  ، چن بار ازاد پیرا اوردم هی گفت نرو ب درد نمیخوره منم ساده گوش میدادم 😔😔 وگرنه هرسال میخوندم و ب رشته های پیرا علاقه دارم ، بالا هم‌توضیح‌دادم مشکلاتمو