2777
2789

خیاط یه مانتو شبیه پیرهن مردونه کوتاه بدوزه و یه مانتو پیراهنی بلند ، حدودا چقدر دستمزد میگیره؟

جای معمولی

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم قیمت کرده بود گفته بود ۱۵۰ برای مدل مردانه 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
یه پیراهن بچه گونه قرار برلی یکی از اشناها بدوزه گفته ۱۰۰ تومن حالا مانتو رو نمیدونم 

من هرکدوم ۲۰۰ بدم خوبه بنظرت؟ 

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
چه خوب .

اخه کار خاصی نمیخواد انجام بده که مدل هم نداره فقط ی مانتو سادست 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اخه کار خاصی نمیخواد انجام بده که مدل هم نداره فقط ی مانتو سادست 

آره درسته . این آشناست،  ۲۰۰ میگیره .خواهرم میگه مناسبه 

آره درسته . این آشناست،  ۲۰۰ میگیره .خواهرم میگه مناسبه

آره خوبه

من مامانم یه مانتو ساده دوخته ۱۲۰  زندایی یکی مثل همون دوخته بود ۶۰ تومن

وای چه خوب .۶۰ 😃

من هرکدوم ۲۰۰ بدم خوبه بنظرت؟ 

برش دوخت یکی هستش جفتش زحمت و وقت میبره برو بپرس شاید کمتر باشه بگرد خیاطی پیدا

کن  مغازه نداشته باشه خونه تودش خیاطی بکنه 

مغازه اجاره داره میکشه رو قیمت دوختش