2777
2789

زبانم خوب باشه؟

من زبان خیلی ضعیفم، اگه از شروع دانشگاه برم کلاس خوبه؟

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه،ولی زبانت خوب باشه تو هر رشته ای موفق تری

ممنونم. اگه از همون شروع دانشگاه برم کلاس میرسم بهش؟ تاثیر داره یا دیره؟

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

اگر میخای بری این رشته رو برو ولی درکنارش میتونی کلاس زبان هم بری

ممنون گلم، اگه الان برم کلاس زبان، تو دانشگاه تاثیر داره؟ دیر نیست؟

ممنون گلم، اگه الان برم کلاس زبان، تو دانشگاه تاثیر داره؟ دیر نیست؟

نه دیر نیست 

ببین کامپیوتر بیشتر کلماتش زبان انگلیسی هست ولی اونقدرا ک بگی نفهمی نیستا بازم بااونای ک ت این رشته بودن صحبت کن

ممنونم. اگه از همون شروع دانشگاه برم کلاس میرسم بهش؟ تاثیر داره یا دیره؟

هرچی زودتر بری بهتره،برای این رشته خوب بودن ریاضی مهم تره نه که فکر کنی مستقیم با ریاضی سرو کار داری،برای برنامه نویسی ذهن ریاضی لازم داری،هرکسی ریاضیش بهتر باشه برنامه نویسیش هم معمولا بهتره