2777
2789
ایول👌با این توجیه بعضیا هم که دستشون میرسه می تونن بگن یه روز که خیلی پولدار بشم دیگه اختلاس نمی کن ...

نه من کارشون رو تایید نکردم و گفتم ک منم پولدار نیستم و دیدن اون فیلم ها اشکال داره 

آخر آرزوی پولدار شدن براش کردم نه برا اینکه اون موقع با اشتراک ببینه و ... کلی گفتم 

وگرنع بله دیدن این فیلم ها و تکثیرشون بدون اجازه سازنده حرامه و مشکل قانونی داره 

خدایا شکرت که همه حلال و حروم سرشون میشه واقعا 

و اینکه واقعا باعث غرور و افتخارمه که همه دارن قانونی تماشا می کنن امیدوارم شما هم از این حس خوب بی نصیب نباشین 😎

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدایا شکرت که همه حلال و حروم سرشون میشه واقعا  و اینکه واقعا باعث غرور و افتخارمه که همه دارن ...

من از قید همه استفاده نکردم و آدم های اطرافم رو ک زیاد توی قید و بند فیلم و سریال هستن رو گفتم 

خدایا شکرت که همه حلال و حروم سرشون میشه واقعا  و اینکه واقعا باعث غرور و افتخارمه که همه دارن ...

به نظرم امر به معروف و نهی از منکر شد وگرنه هر کس مسئول اعمال خودشه😋

من از قید همه استفاده نکردم و آدم های اطرافم رو ک زیاد توی قید و بند فیلم و سریال هستن رو گفتم 

خب یه سوال دارم ازت 

فیلمای خارجی می بینی ؟ یا سریالای خارجی ؟ 

به نظرم امر به معروف و نهی از منکر شد وگرنه هر کس مسئول اعمال خودشه😋

واو مرسی خدا ازتون راضی باشه ❤️ 

عزیزم فیلم و سریال خارجی می بینی ؟ 

نه زیاد 

بالاخره می بینی دیگه 

یا مثلا روی لپتاب یا کامپیوترت برنامه افیس نصب می کنی ویندوز میزنی دیگه مگه نه ؟ 

واو مرسی خدا ازتون راضی باشه ❤️  عزیزم فیلم و سریال خارجی می بینی ؟

من اشتراک سایت نماوا و فیلیمو دارم ؛ به نظرم نماوا ارزونتر در میاد ولی تنوّع فیلم های فیلیمو بیشتره ؛ با "اسمارت ویو" موبایل وصل میشم به تلویزیون و از روی صفحه تلویزیون تماشا می کنم :: الانم دارم سریال آمریکایی مردگان متحرّک رو از سایت نماوا تماشا میکنم با دوبله فارسی ، ۱۱ تا فصل داره :: سایت های آوا مووی ، دیجی موویز ، مووی کاتیج هم یه سر بزن 

من اشتراک سایت نماوا و فیلیمو دارم ؛ به نظرم نماوا ارزونتر در میاد ولی تنوّع فیلم های فیلیمو بیشتره ...

میدونین الان باید توی خارج از کشور برای تماشای سریال واکینگ دد باید پول پرداخت میکردین و الان کارتون درس نیس دارین رایگان می بینین ?