2777
2789
عنوان

اگر کسی دوازدهم معدلش خیلی کم بشه

162 بازدید | 13 پست

مثلا امسال معدل دوازدهمش زیر ۱۵ بشه تجربی ولی کنکور پزشکی بیاره  چون وقتشو گذاشته و دهم و سازدهمو خیییلی خونده     بهش گیر نمیدن بگن تقلب کردی و اینا ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام این سوالو واسه خواهرم میپرسم درسش عالیه و معدلش بیست میخواد به انسانی حقوق و بعدوکالت ..از نظر ما اشباعه و به درد نمیخوره هم انسانی حقوق هم وکالت .اشباعه و کارو کلاس نداره ...البته نه نظر من بلکه پدر مادرمه نظر شماچیه?

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
نه شاید یه ازمون دوباره ازت بگیرن که درصدات باید نزدیک باشه به درصدای کنکورت...

ولی میگن ب جز اونایی سر جلسه کنکور ازشون وسیله تقلب بگیرن از هیشکی آزمون مجدد حق ندارن بگیرن ؟ یا من اشتباه شنیدم

خب بابا ربطی نداره بچه ها واسه کنکور میخونن شل میکنن درسای مدرسه رو

یعنی بهم گیر نمیدن ؟ بخدا من ازمون انلاین میدم همه درصدام بالا ۵۰ هست  چون هررر سوالی از ده و یازده بیاد میزنم معمولا ولی دوازده رو وقت نکردم در حد خوب و کنکور بخونم میترسم انگ تقلب بهم بزنن بخاطر امتحانای دوازدهمم   دوباره ازم ازمون بگیرن بعد کنکور من خودم آسم دارم  امیدوارم کنکورمو خراب نکنم  اگر ی ازمون دیگه بگیرن حالم بد شد از استرس چیکار کنم 😭