2777
2789
عنوان

ی راهنمایی

80 بازدید | 18 پست

سلام روز بخیر من امسال انتخاب رشته دارم و بین دو رشته گیر کردم.   یعنی انسانی و تجربی    نمره ی همه درس هام ۱۹ هست به جز درس ریاضی درس ریاضی ۱۴ هستم .. 

از رشته ی تجربی به مامایی و پرستاری علاقه دارم و درس هاشم به همش جز ریاضی 

از رشته ی انسانی هم به همه ی درس هاش علاقه دارم و دبیری 

بین این دو رشته گیر کردم نمیدونم کدام رو انتخاب کنم 

اینم بگم که سهمیه هم دارم یعنی احتمال قبول شدنم هم هست برای هر کدامش ...

انسانی برات مناسبه

تروخدا شما سهمیه ایا همش ب فکر سهمیتون نباشید حق بقیه رو خوردید واقعا

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی برات مناسبه تروخدا شما سهمیه ایا همش ب فکر سهمیتون نباشید حق بقیه رو خوردید واقعا

بقیع چی حق مارو نخوردند ؟! کم بابام زحمت کشیده که الان بخاطر ی سهمیه ی کوچیک که ب ی تاره موی پدرم نمی ارزه بابام همش اذیت میشه حالش بد میشه ها ؟  

شما لطفاً از ی جنبه به قضیه نگاه نکن 

ماها از خیلی چیا محروم شدیم 

بقیع چی حق مارو نخوردند ؟! کم بابام زحمت کشیده که الان بخاطر ی سهمیه ی کوچیک که ب ی تاره موی پدرم نم ...

تو ک نرفتی جنگ بجنگی بابات زحمت کشیده

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

تو ک نرفتی جنگ بجنگی بابات زحمت کشیده

درسته من نرفتم بابامم خیلی زحمت کشیده   ماها هم خیلی زجر کشیدیم شما ک تو خونه ی ما نیستی هستی ؟ 

شما که از چیزی خبر ندارید دارید ؟ 

همینی که من خوشبخت بشم ب جایی برم باعث خوشحالی پدرم هست 

بنده خدا چی فکر کردی؟ فکر کردی که کمکی به من ها میکنن که داری میگی حق رو خوردید ماها حتی واسه دارو گرفتن برای بابامون هم زجر میکشیم چه برسه ب ی کوفت و زهر مار دیگش که بخوان کمکی کنن بهمون ! 

درسته من نرفتم بابامم خیلی زحمت کشیده   ماها هم خیلی زجر کشیدیم شما ک تو خونه ی م ...

ب هرحال من موافق نیستم

انقدر ک دیدم کسایی ک سهمیه داشتن طرف لای کتابو باز نکرده بهترین چیزارو آورده، حرف منم این بود ک صرفا ب این سهمیه تکیه نکن خودت درستو بخون و تلاش کن

ب هرحال من موافق نیستم انقدر ک دیدم کسایی ک سهمیه داشتن طرف لای کتابو باز نکرده بهترین چیزارو آورده ...

می‌دونم، چی میگی خودمم اینو قبول دارم ولی لطفاً قضاوت نکن .. همه شبیه هم نیستند شما جوری گفتی که واقعا ب من برخورد  

ماها اینجوری نیسیم ‌‌‌‌‌این شانس ها نداریم که بهمون کمک کنن خیلی ها هستند که بهشون خونه دادن فلان و بمان ولی ما هیچی همین خونه ی اجازه ای هم با زور داریم 😂 💔

می‌دونم، چی میگی خودمم اینو قبول دارم ولی لطفاً قضاوت نکن .. همه شبیه هم نیستند شما جوری گفتی ...

ن قصدم این نبود ک بهت بر بخوره.. موفق باشی🧡