سلام دوستان ؛داداشم با خانومش دچار مشکل شدن میخان جدا بشن حالا مادر زن داداشم زنگ زده میگه اینها و جادو کردن برین این کارها را بکنید راستش ماهم خیلی میترسیم کسی شماره یه دعا نویس خوب سراغ نداره ببینیم چیکار کنیم ؟؟؟؟میگن اگه دعا نویس موکل دار باشه بهتره
خدا شاهده یکی از اقوام با مادر زن پسرش رفت پیش دعا نویس تا پسرش و زنش جدا نشن پسرش به یه سال نکشید فوت شد روحش شاد
بزارید هر کاری که به صلاحشونه پیش بیاد با دعا کاری انجام نمیشه گناهه به خدا
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعا نگیرن تا بزور بمونن برا هم اما میشه برن اگ دیگران براسون طلسم گرفتن باطلش کنن و مشکلشون حل شه&n ...
بله این درسته ولی احتمال داره که مادر خانوم برادرش دروغ گفته باشن تا جدا نشن
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
من و شوهرم خیلییی مشکل داریم چند روزه تو فکر اینم بریم ی سرکتاب وا کنیم حالا میترسم نمیتونم ...
انشالله که مشکلتون حل بشه
بله این درسته ولی احتمال داره که مادر خانوم برادرش دروغ گفته باشن تا جدا نشن
بعید هست، خیلیی الان طلسم گرفتن زیاد شده، به احتمال زیاد براشون طلسم جدایی گرفتن. مردم خیلبی بد شدن، من خواهرشوهرم هدیه میداد بعد معلوم میشه دعا هست، مثلا تابلو فرشی که هدیه داده بود، پشتش طلسم بود...
بعید هست، خیلیی الان طلسم گرفتن زیاد شده، به احتمال زیاد براشون طلسم جدایی گرفتن. مردم خیلبی بد شدن، ...
با خدا 😰
چطور باطل می کنید
ما با این همه دوست داشتن به بدترین شکل جدا شدیم😢😢😢، قلبم هزاران تکه هست، من خیلبییی زجر کشیدم خیل ...
الهی عزیزم انشالله فرد بهتری سر راهت قرار بگیره❤