2777
2789

سلام خانوما من چهارشنبه رفتم سونو طبق سونو و ازمایش تیتر بتا حدود ۵هفتم بود و ساک و کیسه زرد دید طبق پریود باید ۷هفته میبودم 

دکترم گفت ۲هفته دیگه بیا سونو مجدد

حالا ۲هفته دیگه طبق سونو میشم احتمالا ۷هفته طبق پریودی ۹هفته

به نظرتون همون زمان برم یا یک هفته دیر تر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبق پریودی ۹هفته بودم. رفتم گفت ۷هفته و۲روز.قلب تشکیل شده بود .ولی لقاح دیر صورت گرفته بود

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
من طبق پریودی ۹هفته بودم. رفتم گفت ۷هفته و۲روز.قلب تشکیل شده بود .ولی لقاح دیر صورت گرفته بود

به منم دکتر گفت احتمالا لقاح دیر انجام شده 

بعد تا اخر بارداری همینجوری ۲هفته اختلاف داشتین؟

اخه میشه ۳بار سونو فقط واسه قلب ضرر نداره؟

خب چرا انقدر زود رفتی من آخرین پریودم 25اردیبشهته دکترم 12 تیر وقت سونو قلب رو داده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم دیگه همه چی طبق تاریخی که سونو گرافی میگه محاسبه میشه. دیگه با تاریخ پریودی کاری ندارن

یعنی دیگه باید طبق تاریخ سونو حساب کنم سن بارداریمو؟

اگه اینجوری باشه ۷هفته زود نیس برا قلب برم؟

خب چرا انقدر زود رفتی من آخرین پریودم 25اردیبشهته دکترم 12 تیر وقت سونو قلب رو داده

شب قبلش به اندازه یه بندانگشت لک قهوه ای دیدم ترسیدم رفتم سونو تو سونو مشخص شد کیست کوچیک بوده ترکیده ظاهرا

به منم دکتر گفت احتمالا لقاح دیر انجام شده  بعد تا اخر بارداری همینجوری ۲هفته اختلاف داشتین؟

خب لقاحت دیر بوده دیگه تو کاری به پریودت نداشته باش ک طبق سونو حساب کن.دوهفته اخلافت یه هفتشو ک پریود بودی لقاح نشده ی هفته بعدشم تخمگداریت بوده دیگه اونکه سونو میگه درسته سر اون تایم ک دکتر میگه برو .خوددرمانی نکن عقب جلوش کنی

ببخشید شروعش ۲۵اردیبهشته یا تمام شدنش؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان