2777
2789
عنوان

دونه های قرمز در بدن

151 بازدید | 3 پست

خونه مون رو بررسی کردیم ساس یا حشره ای نبود اما شبا ک میخابم صبح بیدار میشم میبینم یه جای پام یا دستم یا بدنم میخاره وقتی میخارونم قرمز میشه و انکار یه چیزی نیش زده مث این پَشِه خاکی ها اما دقیقا نمیدونم چیه یه مدت بدن برادرم اینجوری بود وبعد مامانم بعد من فعلانم خوب نشده اما احتمالا یا از این مورچه هاس یا همون پشه خاکی ها☹

اخه از مدرسه مون شپش هم گرفتم دیگ دلم نمیاد موهامو کوتاه کنم میخام پاکشون کنم نکنه احتمالا از اون باشه😫

به نظر من ک ساس چون خونه مادر شوهرم ساس داشت هر موقع ک ما میرفتیم شوهرم و بچم دونه میریخت بدنشون آخر هم ک مشخص شد ساس

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ک  پشه ست ک سم پاشی کنی خوب میشه اگه مورچه باشه ک درد داره کلا از تو خواب بلند میشی 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️