2777
2789
عنوان

خانما چجوری به مامانم بگم مشکلشو..دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاً بگو وقت دندون پزشکی بگیرم بریم 

یا مثلاً بگو بریم چکاپ معده و کبد و .... 

مسأله باید حل بشه 

میتونی بگی واسه هر دوتامون وقت گرفتم بریم 

نه اینکه مستقیم بگی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

آدم نمیتونه بگه منم دلم نم اومد بهش بگم مثال ادارش رو می‌بردم دستشویی به دقت به چشام و صورتم نگاه میکرد که ببینه من تو چه خالتم چون خودش می‌گفت دوس ندارم چندشت بشه میگفتم مادر جان البته ببخشین شما دستشویی کن دستم من می‌بردم حتی میکردم هم صورتم می‌خندید چون خیلی حساس بود 

چی بگم؟اون جمله نمیاد تو ذهنم 

بگو مامان توی نت دیدم که بوی بد دهان ممکنه از دندون یا معده یا لوزه باشه.شما یه مدت مرتب بعد ار هرغذا مسواک بزنید اگر رفع شد هدارو شکر .که اگه رفع نشد مشکل معده یا لوزه باشه زودتر متوجه بشیم و حلش کنیم

بگو مامان فكر ميكنم دندونت احتياج به ترميم داشته باشه وقتى دندون خراب باشه از نفس ادم مشخصه

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
مثلا خواستم بگم مامان دوس دارم به خودت برسی همیشه خوش بو باشه دهنت ولی میترسم باز جدی نگیره

همینو بگو اگ جدی نگرف بازم بگو

‍    ‍یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(:        *به امید مرگ خاموش🌱
نمیدونی چه عذابی میکشم چون شدیدا رو بهداشت دندون و بوی دهن حساسم

عزیزم تو بگی خیلی بهتره تا غریبه 

بگو مامان جان دندون پزشکی وقت گرفتم هم برای شما هم خودم 

بعدا عفونت میکنه بدتر میشه 

وا تو دخترشی تو باید عیبشو بگی یعنی چی خجالت میکشم دلش میشکنه 

بگو مامان مثلا فلان بلاگرو دنبال ميكنم خيلي باشخصيت و بااعتماد به نفسه خيلي دوسش دارم 

بعد اون هميشه ميگه براي اينكه باشخصيت باشيد هميشه از عطر استفاده كنيد بهداشتتو رعايت كنيد 

به خودتون برسيد دندوناتونو تميز نگه داريد 

مرتب ارايشگاه بريد

و همينجوري بحثو باز كن