2777
2789
عنوان

شیر دادن به نوزاد

558 بازدید | 79 پست

سلام مامانایی ک ب بچه هاتون شیر خودتونو میدین میخواستم راهنماییم کنین میخوام ببینم الان دخترم ۴ ماهشه تقریبا دوماهه دیگه شیر خودمو نمیدم چون دوتا بچه کوچیک دارم اصلا وقت نمیکنم ب خودم برسم شیرم بیاد الان شیر خشک میخوره امکانش هست اگه دوباره بدم شیرم باز بیاد؟ الانم کامل خشک نشده فشار میدم سینمو میاد یکم

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

الان شیر خودمو نمیدم خیلی افسرده شدم همش گریه میکنم ناراحتم بابت این موضوع

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

بله میاد 

ببین دخترت هم رغبتی نشون میده یا نه 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میاد  ببین دخترت هم رغبتی نشون میده یا نه

دیروز دادم میمکید ولی شیرم تلخ شده چجوری تلخرو بکشم بریزم بره؟

خیلی داری اشتباه میکنی دوتابچه کوچیک داری من میفهممت ببین من این راهو رفتم دست اخرمحبورشدم هفتماهگیش!شیرخشکیش کنم ولکن الان متوجه نیست همون شیرخشکشو بده 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
الان شیر خودمو نمیدم خیلی افسرده شدم همش گریه میکنم ناراحتم بابت این موضوع

افسردگیت برای چیه بابا .این همه بچه شیر خشکی اینم روش . والله  تو ک ب خودت نمیرسی پس شیرتم خاصیتی نداره پس همون شیر خشک بده ک میدونی مولتی ویتامین ها رو داره حداقل 

افسردگیت برای چیه بابا .این همه بچه شیر خشکی اینم روش . والله  تو ک ب خودت نمیرسی پس شیرت ...

والا به خدا میگه وقت نمیکنم بچه کوچیک دارم مگه شیردادن اینجدزیه برسه به شش ماه اینقدشیذمیکشه تاصبح 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
دیروز دادم میمکید ولی شیرم تلخ شده چجوری تلخرو بکشم بریزم بره؟

یعنی چی ؟ 

موقع شیر خوردن ، بهونه می‌گرفت ؟ 

یک کار دیگه کن ، زیاد مایعات بخور. موقع شیر دادن ، اولش رو بدوش بریز. 

بده زیاد مک بزنه 

چون مک زدن ، باعث ترشح شیر میشه 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
والا به خدا میگه وقت نمیکنم بچه کوچیک دارم مگه شیردادن اینجدزیه برسه به شش ماه اینقدشیذمیکشه تاصبح&n ...

آره پسرم ۱۵ ماهشه دخترم ۴ ماهش همش درگیر اونام وقت برا خودم ندارم اصلا 

والا به خدا میگه وقت نمیکنم بچه کوچیک دارم مگه شیردادن اینجدزیه برسه به شش ماه اینقدشیذمیکشه تاصبح&n ...

بعضی مادرها حساس هستن 

منم سه تا بچه دارم. که دو تا شون به اجبار شیر خشکی شدن 

من بودم و گریه و حسرت 

یعنی چی ؟  موقع شیر خوردن ، بهونه می‌گرفت ؟  یک کار دیگه کن ، زیاد مایعات بخور. موقع شیر ...

بهونه نگرفت خورد ولی دید تلخه ول کرد

والله بخدا من اصلا اعتقادی ب شیر دادن ندارم . چ یک بچه  ۱۰ بچه  دختر عمو خودم ماماست ب بچه اش شیر خشک میده جا شیر خودش . میگ ضعیفم و شیر دادن باعث میشه  یبدن مادر ضعیف بشه  و دچار ریزش مو و افتادگی پوست و  کم خونی و پوکی دندان و... بشه .  والله اول خودت بعد بچه ات ..... چون  بچه ی مادر سالم و سر حال میخواد ن ی مادر  افسرده و بی جون 

بهونه نگرفت خورد ولی دید تلخه ول کرد

همین کاری که گفتم انجام بده. اول شیرت رو یکم بدوش و بریز. 

ولی چون خوردن شیشه راحت‌تره و زیاد شیر میاد ازش ، بچه ممکنه بهونه بگیره و خوشش نیاد. چون مک زدن از سینه یکم سخت تره و ممکنه گاهی شیر هم کم باشه 

والله بخدا من اصلا اعتقادی ب شیر دادن ندارم . چ یک بچه  ۱۰ بچه  دختر عمو خودم ماماس ...

به خدا من این راهو رفتم دست اخر چی شد نصیبم بنده خدا خودش!میگه وقت ندارم به خودم برسم خب این شیرچه خاصیتی داره

باید خوب بخوری تاشیر داشته باشی خوب بخوابی الان که شسرت کمه دیگه تکلیفش تاماههای دیگه نشخصه چراخودتو عذاب میدی