سلام بچه ها . میگم درسته؟ بنظرمن که اینجوریه قصد بدی ندارم خودمونم توخانوادمون دختر داریم پسرم داریم. جدا از خوبی و بدی شما هم همین نظرو دارین هنوز خیلی از آدما تفکرات غلط دارن. کاری ندارم به حاشیه چون هر دو بچه هستن و مهم سالم بودنشه و فرقی نداره😍 احساس میکنم این تبعیض جنسیتی هنوز خیلی بارز هست . اونایی که پسر دارن مدام پز میدن و پسرپسر میکنن متاسفانه البته به همه تعمیم نمیدم اونایی که باهاشون برخورد داشتم منظورمه . مگه دختر چشه اون همه زیبایی عشقن بخدا😍😍 تا میفهمن یکی دختر بارداره یجوری میشن . شما هم نظراتتون رو بگین. باز حمله نکنین😅
خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیدی به دختربچه میگن خداپدرتو حفظ کنه خدا داداشتو حفظ کنه://
اکثرا اونی هم ک اخرش دلسوز ننه باباشه دختره😌
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
ولی من اگ ی روزی دخدر و پسر دار بشم فرقی بینشون نمیزارم و کارایی ک مامانم نزاش من انجام بدم واسش انجام میدم نزاش آزاد باشم محبت نکرد برام عشقشو نشون نداد ی بار بغلم نکرد دخدرم چته بجاش از خونه بیرونم میکرد یا داد میزد عصبی میشد میگفت گمشو از پیشم یا یکی میومد دخترت فلان اشتباهیو مرتکب شده بدون اینکه ازم بپرسه داره درمورد راست میگه یا دروغ کتکم میزد به فحش میبست منو🙂🙂هیچ وخ یادم نمیره
من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
من خودم دوتاپسر دارم والا تاحالا پز ندادم آخه پز چی روبدی زشته بی فرهنگیه عاشق دخترم هستم ولی خب دیگه قسمت نبود یه دختر عسل داشته باشم ناشکرم نیستم به جاش شیفته ی خواهرزاده هامم که دخترن اگه انسان باشیم هردوجنسشون برامون فرقی نداره به جای تمرکز روپز دادن که بنظرمن پزدادن نداره باید سعی کنیم روتربیت وآیندشون تمرکز کنیم که ازهرجنسی که باشن فقط انسان باشن وبس