2777
2789
عنوان

کودک ۷ساله و فلوکستین

10179 بازدید | 87 پست

سلام تو رو خدا هر کی میدونه کمکم کنه .جلوی چشمام دخترم داره آب میشه و من نمیتونم کمکش کنم.دخترم از ۱سالگی وابسته من شده شدید به حدی که با باباش هم جایی نمیره.همیشه دنبالمه نه بازی میکنه نه کارتون میبینه فقط ۲۴ساعت آویز منه.یک بار بردم پیش مشاور کودک نزدیک ۳ملیون خرج کردیم ولی تاثیر نداشت.۵روزه نمیزاره بخوابم اگه بخوابم مثله دیوانه ها گریه میکنه از کمبود خواب روانی شدم.بردم روانپزشک داروی فلکستین تجویز کرده ولی ندادم بهش واقعا دخترم داره عذاب میکشه بمیرم براش که نتونست بچگی کنه همش دنبالمه .چیکار کنم کسی تجربه ای داره؟؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناس دلیلشو چی تشخیص داد؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

پارک ببریش ازت جدا میشه؟ یا کلاس تابستونی؟

اره جدا میشه فقط باید جایی بشینم که منو ببینه.به شدت هم خجالتی هست.

خب عزیزم باید از بچگی کنترل بشه بیماریش وگرنه تو بزرگسالی مشکل میشه براش 

کجا ببرم ؟