2777
2789
عنوان

خواهش ميكنم برام دعا كنيد😔💔

75 بازدید | 10 پست

خيلي داره بهم فشار مياد از استرس حتي خوابم ندارم خواهش ميكنم برام دعا كنيد حاجتم روا شه امسال😔

اگه دعايي سراغ داريد براي موفقيت تو اينده شغلي كه جواب داده برام بفرستيد ممنونتون ميشم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه یه خانواده بدبخت که مشکل مالی دارن و باید تا جمعه پول جور کنن دعا کنید خواهش میکنم😭😭😭

پدرم دیابت داره و از فکر قندش رفته بالا

جیگرم براش میسوزه دستاشو که میبینم بخاطر کار کردن رگ هاش زده بیرون

مادرم مریضه و حالش بده 😔😔

دعا کنید پولمون جور شه

دعا کنید مشکلمون حل شه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

واسه یه خانواده بدبخت که مشکل مالی دارن و باید تا جمعه پول جور کنن دعا کنید خواهش میکنم😭😭😭 پدرم ...

واي خداي من ادم نميدونه چي بگه ايشالله جز سلامتي و خوبي نبينيد😔😔

واي خداي من ادم نميدونه چي بگه ايشالله جز سلامتي و خوبي نبينيد😔😔

ایشالا 😭

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

واسه یه خانواده بدبخت که مشکل مالی دارن و باید تا جمعه پول جور کنن دعا کنید خواهش میکنم😭😭😭 پدرم ...

انشالله به حق مهربونی خداهمه  چی درست میشه 

یااله یالله یالله یالله یالله یالله یالله یا الله یالله یالله یالله یالله 

من هرچی دعا کردم نشد خیلی از خدا خواستم 

ولی چند روز پیش فهمیدم دیگه هیچ وقت به خواستم نمیرسم نمیدونم چرا صدام به خدا نمیرسه، حالم خوب نیست احساس شکست دارم،یه شکست جبران ناپذیر 😔

امیدوارم تو دلت شاد بشه و به اجابت برسی 💕

انشالله به حق مهربونی خداهمه  چی درست میشه  یااله یالله یالله یالله یالله یالله یالله یا ...

خدا از دهنت بشنوه 😔🥺