2777
2789
عنوان

سندروم پای بیقرار

276 بازدید | 13 پست

حیلی اذیت میشم از این بیقراری پا. مخصوصا شبا . دکتر میگه بخاطر کمبود آهنه ی وقتایی گریه میکنم بخاطرش اصلا آرامش نمیزاره شب واسم اگه کسی میتونه کمک کنه چطوری آرومش کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من ماهیچه هاش سفت میشه

ی بار پاهام انقدر بی حس بود ضعف داشت و درد میکرد دوهفته نتونستم راه برم کلا بیمارستان بودم میخواستن بستریم کنن اوایل کرونا واسه اولین بار اینجوری شدم امپول زدم مسکن تا دوسه ساعت خوب بودم باز درد شدید و بی حسی اینا داشت رفتم دوباره سرم و کلی امپول زدم گفتن اگه خوب نشدی بیا بستری خوب شدم تونستم راه برم ولی بی حسن پاهام هنوزم ضعف دارن

تو سایت دکترم یه مطلبی یدم در مورد این موضوع خیلی جالب بود خواستی دکتر قرنی زاده رو سرچ کن این مقاله اش رو بخون درباره درمان و همه چی هم نوشته خودت بخون اگه بتونی از خود دکتر قرنی زاده هم وقت بگیری خوبه ولی خیلی دیر وقت میده 

من پدرم سندروم پای بیقرار داشت 

برای درمان رفتیم پیش ی دکتر خوب

دکتر ریحانه حیدری، خیلی حرفه ایه و خیلی بهش کمک کرد 

الان پدرم مشکل اش برطرف شده، ولی اگه بخواید نتیجه بگیرید باید تحت درمان باشید

مطب اش بلوار کشاورزه و شماره مطبشو دارم 

09358788686

سلام من مدت ۱۰ ساله که سندرم پای بیقرار عذابم میده پرامی پکسول ۰/۷ میخورم و نسبتا خوبم نکته ای که تجربه کردم بتازگی خیلی بعد از خوردن قرص خواب الود میشم و سرم به بالش نرسیده خوابم میبره البته خیلی این مشکلم بهتر شده من رفته بودم کلینیک خواب آرامان و خیلی بهتر شدم